Bloomberg: Touch ID helyett 3D arcfelismerésre vált az Apple

HusztiD 2017.07.05. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 293

touch-id-thief

A Bloomberg arról számolt be, hogy az Apple egy új fajta 3D arcfelismerési eljárást tesztel, ami a közeljövőben felválthatja a Touch ID-vel történő azonosítást. Tudjuk nagyon jól, hogy az Apple az iPhone 5s óta használja az ujjlenyomat olvasót, ami eddig kifejezetten bevált a felhasználók számára.

Ha igazak az oldal mostani értesülései, akkor az almások jelenleg gőzerővel tesztelik az új hitelesítési eljárást. Konkrétabbat egyelőre nem tudni, hogy ez az iPhone 8-ban fog-e bemutatkozni, vagy csak a következő évi modellben. Viszont ha sikerül elsajátítaniuk a 3D arcfelismerést, akkor a jövőben bizony elköszönhetünk a Touch ID-től.

Másik újdonság amiről beszámoltak, hogy az iPhone 8 egyaránt megörökli az úgynevezett ProMotion kijelzőket, mint ami a 2017-es iPad Pro modellekben mutatkozott be. Lényegében azt jelenti, hogy az új telefonnak szintén lesz 120 Hz-es képfrissítése. Nem utolsó sorban pedig az iPhone 8 egyaránt megkapja az Apple Neural Engine chipet, ami a mesterséges intelligenciát fogja vezérelni.

Ne feledjétek, nagyjából már csak két hónap van hátra, hogy az Apple felfedje az iPhone 8-at. Eddig nagyon sok pletykát olvashattunk arról, hogy milyen lehet a telefon, de valójában majd csak a bemutató után fogjuk megtudni. Mindenesetre érdekes híreket közölt a Bloomberg, s kíváncsian várjuk, hogy mi lesz belőle igaz.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!