Egyre jobban szaporodnak a minősíthetetlen alkalmazások az App Store-ban

HusztiD 2017.07.04. 09:55 App Store 4 db 242

appstore_refund_kiemelt

Nagyon úgy tűnik, hogy az Apple egyre jobban rááll arra, hogy szelektálja a nem megfelelő alkalmazásokat az App Store-ból. Pár hete elbúcsúzhattunk a 32 bites applikációktól, hiszen az almások ezzel a lépéssel kívánnak megszabadulni az elavult programoktól. Most pedig újabb érdekes dolgok történtek, ami egyelőre csak a kínai áruházat érinti.

Az elmúlt napokban bejelentették, hogy két hét leforgása alatt összesen 22 ezer alkalmazást töröltek le az App Store-ból, ami tízszerese az átlagos törlési rátának. Az információk szerint a kínai App Store-ban egyre több a silány minőségű alkalmazás, valamint játékoknál elég gyakoriak a hasonló minőségű klónok. A törölt kontentek 33,5 százalék volt játék, ami egyáltalán nem meglepő.

Jó hír viszont, hogy az ilyen lépéseknek köszönhetően ugyan kevesebb app lesz az áruházban, viszont ezzel párhuzamosan csökken a minősíthetetlen alkalmazások száma egyaránt. Feltehetően nem csak a kínai áruházban, hanem a többiben szintén töröltek egy jó pár programot.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 4 db

 1. Attila - 2017.07.04. 10:10

  Helyes , töröljék a minősíthetetlen alkalmazásokat. Amik tel dobálják reklàmmal az app-ot. Inkább fizetek csak ne legyen reklám, de az app meg legyen jó!!!

 2. Peti - 2017.07.04. 11:49

  “valamint játékoknál elég gyakoriak a hasonló minőségű klónok”
  Az Angry Bird vagy a Candy Crush is csak egy klón, még is népszerűek.

 3. Peti - 2017.07.04. 11:52

  A Flappy Bird is csak egy klón.
  Ebből is látszik, hogy a klón játékok közül kerülnek ki a legjobbak.

 4. Zsadanyi Rita - 2017.10.22. 10:46

  Lenne egy kerdesem.
  10/18-an a facebook ajanlott egy alkalmazast,ingyeneset.Mondom megnezem…Letoltottem,probaltam hasznalni,,de ide oda nyomkodas utan rajottem h kell a francnak,es letoroltem.Majd 10/21-en jott egy szamla az
  appstore tol h 10ezer forintot levontak a szamlamrol mert a program automatikusan aktivalta magat a probaidoszak utan.Hat a hajam egnek allt,hogy ez hogy lehetseges.Tudnatok segiteni,mert nem ertem hogy ha letoroltem a telefonrol es nem is hasznaltam akkor ez hogy lehet :( Es szeretnem a penzem a visszakapni…
  Koszonom

Szólj hozzá Te is!