Valósághű iPhone 8 mintadarabok; a Vivo feladta a leckét az Apple számára – mi történt a héten?

HusztiD 2017.07.01. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 377

Sok érdekes hírünk volt erre a hétre is, mi pedig szokás szerint összeszedtük a legjobbakat, arra az esetre, ha valamiről lemaradtatok volna.

iphone-8-glass-back

Videón az eddigi legélethűbb iPhone 8 ‘dummy’ modell

Benjamin Geskin neve már bizonyára ismerős lehet sokatok számára, ha az elmúlt években nyomon követtétek az Apple körüli történéseket. Voltaképp az utóbbi években ő volt az, aki mindig azokat az iPhone modelleket szivárogtatta ki, melyeket hónapokkal később bemutatott az Apple.

iphone-8-dummy-unit-dressed-up

Bővebben itt.

A Vivo bemutatta az iPhone 8 egyik nagy újdonságát

A hét második felében az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Vivo a Mobile World Congress 2017 berkein belül leleplezte legújabb csodafegyverét. A vállalat korábban ugyan már bemutatta az Xplay 6 okostelefont, azonban most ezzel demózták a Qualcomm technológiáját, ami által egyenesen a kijelző alá ágyazták az ujjlenyomat olvasót, így magán az előlapon elköszöntek a fizikális gomboktól.

vivo-fingerprint-sensor-800x449

Bővebben itt.

A Tesla is beszáll a zenestreamingelés világába

Úgy tűnik, hogy a Tesla CEO-ja, Elon Musk kezdi megirigyelni az Apple Music és Spotify párosának sikereit, hiszen az a hír járja, hogy hamarosan ők is beszállnak a zenestreamingelés piacára. A Re/code egy új beszámolója arra hivatkozik, hogy a Tesla tárgyalásokat folytat a nagyobb zenei kiadókkal annak érdekében, hogy elindítsák saját szolgáltatásukat.

21808-25569-tesla-dash-l

Bővebben itt.

Így telepítheted fel az iOS 11 első bétáját

Június elején az Apple bemutatta a legújabb szoftverújdonságait, melyek közül talán az iOS 11 volt az, melynek végleges megjelenésére felhasználók milliói várnak. Az elmúlt hetek alkalmával több kérdéssel fordultatok hozzánk, hogy mégis hogyan lehet felrakni az iOS 11 legelső bétáját. Összeszedtük és leírjuk azokat a lépéseket, amelyek segítségével Ti is felrakhatjátok az újdonságot.

iOS-11-iPad-iPhone

Bővebben itt.

Downgrade: így állhatsz vissza iOS 11 bétáról iOS 10-re

A napokban összeszedtük, hogy hogyan telepíthetitek fel az iOS 11 legelső bétáját. Felhívtuk a figyelmet, hogy csak saját felelősségre rakjátok fel, hiszen még eléggé kezdetleges állapotban van, így inkább annak ajánlatos, aki több iOS készülékkel rendelkezik. Most pedig megosztjuk veletek, hogy hogyan rakhatjátok vissza a jelenleg kint lévő, iOS 10-es rendszert.

maxresdefault

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején új drónfelvétel érkezett, amiben részben betekinthettünk az új Steve Jobs előadóterembe, majd beszámoltunk, hogy munkanélküli lett a Swift egyik atyja, aki a Tesláért hagyta ott az Apple-t., valamint érdemes vigyázni ebben a nagy melegben a telefonokkal, mert könnyen megolvadnak, A Facebook Messenger immáron kétmilliárd felhasználóval büszkélkedhet, a Spotify pedig egy újabb idegesítő funkció bevezetését tervezi.

apple-park-drone-steve-jobs-theater

A hét második felében láthattuk, hogy mennyi változott az elmúlt két év folyamán az Apple Park, valamint szóba jött, hogy a Facebook hamarosan tiltani fogja a képletöltést visszaélések miatt. Végül volt egy érdekes felmérés, ahol kiderült, hogy a Windows felhasználók egyötöde szeretne Mac-re cserélni, valamint láthattuk az eddigi legélethűbb iPhone 8 ‘dummy’ modellt.

Mindösszesen ezek jutottak most az idei év huszonhatodik hetére. Jövő héten mit várhatunk? Bizonyára érkeznek majd újabb béták, valamint a szeptemberhez közeledve biztosan lesz még több iPhone 8-as hírünk egyaránt.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!