Videón az eddigi legélethűbb iPhone 8 ‘dummy’ modell

HusztiD 2017.06.26. 11:56 iPhone, Kiemelt hírek, Videók 1 db 1 429

iphone-8-dummy-unit-dressed-up

Benjamin Geskin neve már bizonyára ismerős lehet sokatok számára, ha az elmúlt években nyomon követtétek az Apple körüli történéseket. Voltaképp az utóbbi években ő volt az, aki mindig azokat az iPhone modelleket szivárogtatta ki, melyeket hónapokkal később bemutatott az Apple.

Nem ez az első iPhone 8 szellőztetése Geskinnek, ugyanis hónapokkal ezelőtt már leközölt egy pár érdekes pletykát. Ezúttal pedig videófelvételt csinált egy iPhone 8 ‘dummy’ modellről. Ha azt nézzük, akkor az elmúlt napokban már láthattunk egy ehhez hasonló videót, azonban a mostani annyiban különbözik, hogy az előlapon látható rajta egy kép, ami által remekül kivehető, hogy milyen lesz magának a telefonnak a széltől szélig terjedő kijelzője.

Pletykaszinten egy pár hónapja már tudjuk, hogy széltől szélig terjedő 5,8 colos OLED kijelzőt kap az iPhone 8, ami valahogy úgy néz ki, mint a videóban lévő. Valamint jól látszik, hogy a fizikális Touch ID-nak sincs nyoma, így ha ismételten hitelesek Geskin forrásai, akkor a valós modellnél sem lesz, hiszen az Apple-nek sikerült egyenesen a kijelzőbe ágyaznia a szenzort.

Természetesen ez csak egy újabb szellőztetés, de ez nem jelenti még azt, hogy ilyen lesz a végleges modell. Bár ha Geskin korábbi referenciáit nézzük, akkor közel biztosra mondhatjuk, hogy egy ugyanilyen telefont mutat be idén ősszel az Apple.

Mit szólnátok egy ilyen iPhone 8-hoz?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Patrik - 2017.06.26. 12:16

    Ha tényleg ilyen lesz akkor Keynote után azonnal előrendelem!

Szólj hozzá Te is!