A Tesla is beszáll a zenestreamingelés világába

HusztiD 2017.06.26. 17:55 Apple Music, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 155

21808-25569-tesla-dash-l

Úgy tűnik, hogy a Tesla CEO-ja, Elon Musk kezdi megirigyelni az Apple Music és Spotify párosának sikereit, hiszen az a hír járja, hogy hamarosan ők is beszállnak a zenestreamingelés piacára. A Re/code egy új beszámolója arra hivatkozik, hogy a Tesla tárgyalásokat folytat a nagyobb zenei kiadókkal annak érdekében, hogy elindítsák saját szolgáltatásukat.

A jelenlegi hírek alapján úgy néz ki, hogy egy teljesen saját, egyedülálló szolgáltatást szeretnének megteremteni. Ez pedig piszok nehéz lesz, hogy mindent egyedül, az alapoktól felépítsenek. Lehet, hogy sokkal jobban járna a Tesla, ha társulna az Apple, Spotify, vagy Jay-Z triójának egyikével, de ez elviekben szóba sem jöhet.

Több infót egyelőre sajnos nem tudni, de a vállalat egyik szóvivője elmondta, hogy fontos számukra, hogy az emberek hogyan élik meg vezetési élményeiket. Céljuk egyszerű, hiszen azt szeretnék, ha minden vásárlójuk elégedett lenne a szolgáltatásaikkal.

Bizonyára sok idő kell még, mire bevezetik ezen új szolgáltatásukat Elonék, azonban kíváncsian várjuk, hogy mit fognak vele elérni, illetve mennyire lesz sikeres a kezdeményezés. Ha csak abból indulunk ki, hogy egyedül a Tesla járművekben lesz elérhető a szolgáltatás, akkor sajnos erősen korlátozva lesznek az aktuális Tesla tulajdonosaik által.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!