iOS 11-ben törölheted az alkalmazásaidat úgy, hogy közben megmaradnak a személyes adataid

HusztiD 2017.06.13. 15:55 iOS 1 db 435

offload-app-option

A Cydia Geeks csapata egy nagyon érdekes felfedezést tett az iOS 11 legelső bétájában. Mostantól lehetőségünk lesz úgy letörölni az alkalmazásainkat úgy, hogy közben megmaradnak a személyes beállításaink, illetve a dokumentumaink egyaránt.

Korábban ha letöröltünk egy programot amiről nem volt iCloud biztonsági mentésünk, akkor sajnos mindenünk odaveszett, újratelepítéskor pedig kezdhettünk mindent elölről. Az iOS 11-ben lesz egy úgynevezett ‘Offlad App’ funkció, amivel ugyan letörölhetjük az alkalmazást, viszont a telefon megtartja a beállításainkat és dokumentumainkat. Ergo a kevésbé használt appokat leszedhetjük helyfelszabadítás céljából, viszont a saját adatik megmaradnak.

Érdemes lesz figyelni azért arra, ha egy alkalmazást közben törölnek az App Store-ból, hiszen akkor azt már nem tudjuk újratelepíteni, így mindenünk elveszik. Ellenkező esetben pedig nem árt a ritkán használt programoknál ezt eljátszani a kisebb tárhellyel rendelkező felhasználóknak, hogy ne foglalják vele fölöslegesen a tárhelyet.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Csongor - 2017.06.13. 21:42

    Szerintem jó ötlet! Csak a iPhone 4S nem csinála meg a szoftverfriszitést (Nem is adja ki, hogy van új szoftver) Szovaj nekem nem sokat számít!

Szólj hozzá Te is!