Sebességet váltanak az Apple beszállítói

HusztiD 2017.06.12. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 1 db 287

iphone-8-iphone-edition-21

Korábban megannyi pletykáról és elemzésről olvashattunk, hogy mennyit késik az iPhone 8. Az eddigi szóbeszédek szerint az Apple ugyan szeptemberben mutatja be az új csúcstelefont, de valamikor október-november környékén számíthatunk annak a megjelenésére – már persze ha igazak a hírek.

Most a Digitimes jelentkezett egy apró hírmorzsával, mely szerint az Apple egyik jól ismert partnere rálépett a gázpedálra. Tudni kell, hogy az úgynevezett CMOS képérzékelő szenzorokat a Sony szállítja le az Apple részére. Sőt, nem csak az almásoknak, hanem a három legnagyobb kínai gyártónak egyaránt, a Huawei, Oppo és Vivo triójának.

Amennyiben valósak a mostani infók, akkor a Sony újra priorizálta a dolgokat, melynek berkein belül az Apple sokkal nagyobb figyelemben részesül, míg a másik három gyártó kisebben. Ha igazak a hírek, akkor a kínai vállalatok amúgy is nagy gonddal küzdenek ennek a szenzornak a beszerzésével, így szóba jött a Samsung számukra, mint másodlagos beszállító.

Természetesen egyelőre nem tudni, hogy mi várható az ősz folyamán. Mi reméljük, hogy szeptember első felében az Apple bejelenti az iPhone 8-at, s utána nem sokkal már piacra dobják. Valamint még az szintén jó lenne, ha megfelelő készlet állna a rendelkezésükre, ugyanis ha a tavalyi iPhone 7 Pluszból indulunk ki, akkor tudhatjuk, hogy az első megrendelőknek több hetet kellett várniuk, mire megkapták az új telefonjaikat.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Ironyjakuza - 2017.06.19. 10:28

    Most nézem csak na ilyen lesz a 8as hihi !!

Szólj hozzá Te is!