Jövő héten érkeznek az új MacBook Pro modellek?!

HusztiD 2017.06.01. 17:55 Kiemelt hírek, Mac 0 db 265

15-inch-macbook-pro-touch-bar

Az Apple június 5-én, tehát jövő hét hétfőn ejti meg a WWDC 17 konferenciát, ahol olyan újdonságokat mutat be, mint az iOS 11, macOS 10.13, watchOS 4 vagy a tvOS 11. Pár hete azonban már felmerültek olyan pletykák, melyek szerint nem csak a szoftvereké lesz itt a főszerep, hanem új hardvereket is kapunk a kaliforniaiaktól.

Mi több, legutóbb olyan szóbeszédek járták körbe a világhálót, amely szerint új MacBook modelleket mutat be az Apple. Ha ellátogatunk a kaliforniai vállalat hivatalos honlapjára és kiválasztjuk a 15 colos MacBook Pro masinákat, akkor láthatjuk, hogy 5-7 munkanapos határidővel vállalja ezek leszállítását az Apple.

Természetesen erre fel egyből megindultak a találgatások. Az Apple-nél bevett szokás, hogy egy-egy új termék megjelenése előtt hagyják kifutni a korábbi modelleket, így az adott készletre egyre nagyobb szállítási határidőket vállalnak. Érdekes egyébként, hogy csak a 15 colos verziókra vállalnak több napot, a 13-asok pedig készletről rendelhetőek.

Az eddigi jelek alapján nagyon valószínű egy MacBook család frissítés, de egyelőre ne vegyük készpénznek. A jó hír, hogy már csak hétfőig kell várni, így akkor mindenre fény derül. Ti örülnétek egy új MacBook line-up frissítésnek?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!