Így fest május végén az Apple Park

HusztiD 2017.05.31. 13:55 Apple, Videók 1 db 246

maxresdefault (1)

Ismételten eltelt egy hónap, így Matthew Roberts YouTube felhasználó újabb drónvideót töltött fel arról, hogy hogyan fest május végén az Apple Park. Az utóbbi hónapokban igencsak belehúztak az almások, hiszen jóformán kívülről már minden készen van.

A legújabb felvételen látható, hogy a melléképületek már szinte teljes egészében elkészültek, lassan pedig a Steve Jobs előadóterem is kezd haladni. Ezek mellett a főépület kívülről jóformán 100 százalékban elkészült, leginkább a belső munkálatok vannak hátra. Ezen felül pedig jól kivehető, hogy most már egyre inkább kezd zöldülni maga a Park. Természetesen még sok híja van, de hónapról hónapra egyre közelebb vagyunk ahhoz, hogy végre befejezzék az új főhadiszállást.

Az Apple Park projektet az Apple társalapítója, Steve Jobs prezentálta 2011 júniusában a cupertinói városi tanácsnak, akik nem sokkal később elfogadták a terveket. Az előzetesek alapján az Apple Park lesz az eddigi legzöldebb épület, amely elviekben az idei évben készül el teljes mértékben. Az új főhadiszállás egyszerre 13 ezer embernek ad majd munkát, ami 35 darab teljesen megtöltött Boeing 747s-nek felel meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. g - 2017.05.31. 15:41

    Jó-jó a fészek megvan most már csak a tojás hiányzik.
    Ne csak olyan tojás legyen amit a marketing miatt vesznek, hanem használható innovatív tojás…. pliz

Szólj hozzá Te is!