Tovább cukkolja az Androidosokat az Apple

HusztiD 2017.05.30. 13:55 iOS, iPhone, Videók 2 hozzászólás 1 158

iphone-switch-ad-02

Az Apple marketingesei igencsak beindultak mostanában, ugyanis hetente több videót raknak fel a hivatalos YouTube csatornára. Egy héttel ezelőtt már láthattuk az első Androidról váltós videókat, most azonban újabb hármat adtak ki. Apropó, ha szerettek fényképezni, akkor erről, erről és erről sem érdemes lemaradnotok.

Ahogyan az előző héten, most is azt demonstrálják az almások, hogy milyen különbségek vannak a rendszerek között. Például iOS-en sokkal simábban, akadásmentesen mennek a programok, míg más rendszereken ez nem feltétlen igaz. Aztán ott van a biztonság egyaránt, hiszen maga az iOS sokkal megbízhatóbb ezen a téren, mint bármelyik másik mobil operációs rendszer. Harmadikként pedig megmutatják, hogy milyen egyszerű a kontaktok szinkronizálása a rendszerek között.

Mit szóltok az új reklámokhoz?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Bigyo - 2017.05.30. 20:14

    Hát igen…

  2. Zoli - 2017.05.30. 20:53

    Ne neee. Ezeket a marketingeseket kirugnám a pics… Biztos ők is megtapasztalták, hogy milyen az androidot használni, és nincs pénzük cserélni, csak a vágyukat fogalmazták meg. Mondom ezt 5 éve iphone-nal. Amiről nem tudunk, abba ne pofázzunk bele.
    Szinte látom az apple-nél dolgozó Samsung 8 tulajdonosokat:)

Szólj hozzá Te is!