Még mindig ködös a Touch ID jövője

HusztiD 2017.05.26. 14:55 iPhone 4 db 256

iphone-8-touch-id

Az elmúlt hónapokban már nagyon sokat olvashattunk az iPhone 8-ról. Az egyik sokat vitatott téma pedig az új Touch ID, ugyanis bizonyos pletykák szerint az almásoknak sikerül egyenesen a kijelzőbe ágyazniuk az ujjlenyomat olvasót, míg más szóbeszédek szerint a telefon hátoldalán kaphat helyet.

Ezúttal a Sneakleaks csapata közölt le egy állítólagos iPhone 8 tervrajzot. Ahogyan láthatjuk, a legújabb szivárgás az olyan korábbi pletykákat erősíti, melyek azt állították, hogy a készülék hátoldalán lesz megtalálható a Touch ID. Természetesen ez csak egy újabb “állítólagos” tervrajz, így egyáltalán nem biztos, hogy ilyen lesz az új csúcskészülék.

Mi több, az utóbbi hetek pletykái szerint az Apple-nek sikerül a kijelzőbe ágyaznia a szenzort, így ha minden jól megy, akkor nem kell tartani a hátoldali Touch ID-tól, de egyelőre még ezt az infót se vegyük biztosra.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 4 db

 1. Ironyjakuza - 2017.05.26. 20:45

  Így is venni fogjuk mint a cukrot ,heroin áron !

 2. Maket - 2017.05.27. 01:06

  Soha nem lesz a kilyelzőben ujjlenyomatolvasó. Megy hátra. Csak retinascanner nélkül. Az Apple a retina szót már felhasználta máshova. Feleslegesen. Alapvető gyártási gondok vannak minden évben. Minden termékével. A konkurencia amikor a piac ra dobta az új termékét lementem a boltba és megvettem az nap a csajomnak. Ez az Apple az életbe nem fogja tudni megcsinálni. Nemhogy újjlenyomatolvasót a kijelzőben. Jó reggelt.

 3. Kovig - 2017.05.27. 09:00

  Maket, mi van? Már hogy ne tudná megcsinálni te szerencsétlen, lehet nem idén, de meg fogja. Elfelejtetted, hogy a világ legnagyobb mobilgyártó óriásvállalatáról beszélsz.

 4. Ironyjakuza - 2017.05.28. 20:27

  Az a gáz hogy nekem megfelel az előlapi tid . Oled del .nem kell semmilyen trükk .kisebb kàva ,jó lenne .s ennyi .

Szólj hozzá Te is!