A te iPhone-od hisz a reinkarnációban?

HusztiD 2017.05.26. 12:40 Apple, Videók 0 db 234

maxresdefault

Ha megkérdeznétek valakit, hogy melyik napjaink egyik leginkább környezetbarát vállalata, akkor a válasz nagy valószínűséggel az Apple lenne. Nem csoda, hiszen tudjuk nagyon jól, hogy mennyire odafigyelnek, hogy minél zöldebb és energiatudatosabb tevékenységet folytassanak. Tegnap este folyamán pedig ennek kapcsán adtak ki egy újabb reklámot.

Vajon az iPhone-od hisz a reinkarnációban? Merül fel a kérdés az almások részéről. Az alábbi egyperces videóban LIAM-ot, a robotot mutatják be röviden, aki nem csak szétszereli a telefonunkat, de lényegében újrahasznosítja. Az Apple az utóbbi időben pedig egyre nagyobb hangsúlyt ad az újrahasznosításra is, hiszen mint tudjuk, Földünk készletei végesek, előbb-utóbb pedig kimerülünk belőlük. Érdemes megnézni az új videót, hiszen szokás szerint hangulatosra sikeredett.

Egy bő hónappal ezelőtt indították el a kaliforniaiak az animált videós sorozataikat, melyben röviden bemutatják a tevékenységeiket. Ha lemaradtatok volna róla, akkor itt csekkolhatjátok őket.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!