Pletyka: 2018-ban minden iPhone OLED kijelzővel lesz felszerelve

HusztiD 2017.05.24. 13:55 iPhone, Pletykák 0 db 194

iphone-71

Ugyan még az iPhone 8 sem jelent meg, azonban a legújabb pletykák már az ezt követő iPhone modelleket veszik célba. A Korea Herald egy új beszámolója szerint az Apple-nek sikerült nyélbe ütnie az üzletet a Samsunggal, melynek keretein belül a 2018-ban érkező telefonok mindegyike OLED kijelzővel lesz felvértezve.

Ha hitelesek az infók, akkor egy év múlva két telefont ad ki az Apple. Az egyik egy 5,28, míg a másik egy 6,46 colos OLED kijelzővel lesz szerelve. Nyilván ezek nagyobb méretek, melyeket most használ az Apple, de ha számításba vesszük az eltűnő Home gombot, akkor nagyjából megegyező fizikális méreteket kaphatunk, mint most az iPhone 7 és 7 Plus modellek esetében. Érdemes megjegyezni, hogy a forrás iPhone 9-ként emlegeti a 2018-as telefonokat, egyelőre szó sincs iPhone 8s-ről.

Mivel az Apple még az iPhone 8-at sem dobta piacra, valamint még erről sem tudunk konkrét infókat, így fölösleges ennyire előre haladnunk. Első körben várjuk ki, mire megjelennek az idei évi modellek, azt követően pedig úgyis megindulnak a pletykaáradatok az azt követő készülékekről.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!