India továbbra is kiaknázatlan maradt az Apple számára

HusztiD 2017.05.22. 11:56 Egyéb, iPhone 0 db 139

apple-iphone

Az utóbbi hónapok folyamán az Apple egyre inkább megpróbál betörni az indiai piacra, de eddig még nem sikerült nagy lépéseket előre lépniük. A Kantar jóvoltából készült egy új felmérés, mely rámutatott, hogy a kaliforniai vállalat részesedése az indiai piacon mindösszesen 3 százalékot tett ki az első negyedévben.

A kimutatásból megtudhattuk, hogy a jelenlegi telefon tulajdonosok 51 százaléka tervez okostelefont beszerezni az elkövetkezendő 12 hónapban. Ha viszont a jelenleg okostelefonnal rendelkező felhasználókat nézzük, akkor ott 52 százalékra tehető ez az arány. Na és mi a válaszadók vágya? Az emberek 26 százaléka voksolt egy Samsung készülékre, míg 15 százalékuk egy Apple-re.

Tudjuk nagyon jól, hogy India gazdasága elmarad az Apple árazásaihoz képest, így az itteni lakosok nem engedhetik meg maguknak, hogy beruházzanak egy prémium kategóriás telefonra. Többek között az almások ezért próbálnak meg úgymond beszállni az ország gazdaságába, hiszen a helyben előállított telefonokat akár olcsóbban tudják kínálni az országban élők számára.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!