Megérkeztek az eddigi legmeghatóbb Apple videók

HusztiD 2017.05.17. 13:55 Apple, Videók 0 db 225

maxresdefault

Tegnap este folyamán újabb videókat töltött fel a kaliforniai vállalat saját YouTube csatornájára. A “Designed for” videósorozat egy-egy személyes történetet mutat be arról, hogy hogyan használják azok az emberek az Apple termékeit, akik valamilyen alapvető hiányosságban szenvednek.

Az alábbi hét videóban jóformán minden téma felmerül. Láthatjuk, hogy a tolószékesek számára mekkora motivációt adhat egy Apple Watch, valamint hogy a jóformán teljesen lebénult végtagokkal rendelkezők is mennyi mindent csinálhatnak egy iPhone segítségével. Itt jön például képbe az okosotthon koncepció, hiszen általa automatikusan kinyílik az ajtó, állítható az okosizzók fényereje, vagy mondjuk a redőnyök is lehúzhatóak.

Na és aki néma, vak, vagy nagyot hall? Azok számára sincs minden veszve, ugyanis az Apple egy olyan ökoszisztémát álmodott meg, amit ők is tudnak használni. Legjobb példák erre az alábbi videók, ahol röviden bemutatásra kerülnek az egy-két perces történetek.

Többek között ebben rejlik az Apple népszerűsége, hiszen nem csak a normál emberekre összpontosítanak, hanem megpróbálnak egy minél szélesebb réteg számára is segítséget nyújtani a hétköznapjaik során.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!