Ming-Chi Kuo: a WWDC-n mutatkozhat be a 10,5-ös iPad és a Siri okoshangszóró

HusztiD 2017.05.15. 11:56 Apple, iPad, Kiemelt hírek 0 db 281

WWDC-2017-website

Kevesebb mint egy hónap van hátra a 2017-es WWDC konferencia megrendezéséig, így ennek kapcsán az egyik legismertebb Apple elemző elmondta véleményét, hogy mit várhatunk. Tudjuk nagyon jól, hogy az utóbbi években a WWDC csak a szoftverekről szólt, így értelemszerűen megismerkedhetünk majd az új iOS, macOS, tvOS és watchOS rendszerekkel.

Kuo azonban úgy hiszi, hogy két újdonságot is kaphatunk az Apple-től. Az egyik a már nagyon régóta pletykált 10,5 colos iPad. Ezt eredetileg idén tavaszra ígérték a korábbi pletykák, de mint tudjuk, nem lett belőle semmi. Az elemző szerint 70 százalék az esély rá, hogy az almások júniusban bemutatják az új tabletet, amit nagyjából a második negyedév végén kezdenek el leszállítani.

A másik újdonság pedig a Siri Smart Speaker, avagy a Siri okoshangszóró lehet, amiről korábban szintén olvashattunk. Lényegében egy Amazon Echo riválist mutathat be az Apple, amennyiben igazak a korábbi pletykák. Kuo szerint ennek a bemutatására 50 százalék esély van, maga a készülék pedig érintő kijelzővel lesz felvértezve – korábbi pletykák ezt nem támasztották alá.

Ne feledjétek, maga a WWDC ’17 június 5-9 között kerül megrendezésre. Ha az utóbbi éveket nézzük, akkor az Apple nem igazán mutatott be új hardvereket, de talán most leránthatják a leplet a már említett két új készülékről.

Ti örülnétek, ha az új szoftverek mellett új hardvereket is kapnánk?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!