Ilyen lehet az új iPhone SE; hiánycikk lesz az iPhone 8 – mi történt a héten?

HusztiD 2017.05.13. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 756

Számos hírünk volt erre a hétre is, melyek közül összeszedtük a legérdekesebb történéseket.

maxresdefault

KGI: a tervezettnél jóval kevesebb iPhone 8-at szállít le ősszel az Apple

A KGI népszerű elemzője, Ming-Chi Kuo ismételten megosztotta meglátásait arról, hogy mit várhatunk ősszel az Apple-től. Egy nem olyan régi beszámolójából korábban megtudhattuk, hogy lehetséges, hogy az almások egy pár hetet csúsznak az aktuális csúcsmodell piacra dobásával, most azonban tovább boncolgatja a témát

martin-hajek-iphone-8-concept

Bővebben itt.

Ilyen lenne a második generációs iPhone SE?!

Új kép bukkant fel a kínai közösségi hálón, a Weibón, amelyen egy új iPhone látható. Mindezt a Slashleaks szellőztette ki, akiknek sikerült hozzájutniuk az alábbi képhez. Természetesen semmi sem garantálja a kép hitelességét, így nem tudni, hogy valós telefonok láthatóak-e rajta, vagy sem.

iphone-mosaic

Bővebben itt.

A watchOS után a Samsung Tizen rendszere a legnépszerűbb

Mióta megjelentek a piacon az első okosórák, úgy kezdtek el egyre inkább az egyik legszemélyesebb ketyeréjévé válni a felhasználóknak. Sokan nem csak a divat miatt használják, hanem azért, hogy úgymond kiegészítsék a telefonjaikban rejlő funkciókat, hiszen általuk több egyszerűbb dolog is véghezvihető, de ezek mellett még az egészségi állapot figyelésére szintén alkalmasak.

samsung-gear-s3-frontier-3

Bővebben itt.

Sokkal nagyobb biznisz rejlik az Apple Watch-ban, mint gondolnánk

Tudjuk nagyon jól, hogy az Apple előző hét elején ejtette meg a 2017 Q2-es pénzügyi konferenciáját, melyben sok érdekes dolgot elárultak. Ilyen például, hogy mennyi volt az adott időszakban a bevételük, nyereségük, valamint az eladásaik. Egy termék azonban a kezdetek óta kilóg a sorból, s ez nem más, mint az Apple Watch, ugyanis az almások eddig valamilyen okból kifolyólag sosem osztották meg, hogy hány darabot szállítottak le belőle.

Apple-Watch-spring-2017-780x503

Bővebben itt.

Kínában már teljesen átrendeződött az okostelefonok piaca

A Counterpoint jóvoltából készült egy olyan felmérés, melyben azt vizsgálták, hogy milyenek voltak az idei év első negyedévében az eladott okostelefonok megoszlásai gyártók szerint. Ahogyan a cím már elárult, teljesen átrendeződtek a dolgok az ázsiai országban.

iphone-7

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején jött az infó, hogy a Facebook is beszáll június folyamán a sorozatgyártásba, majd bizonyos elemzők szerint akár a Teslát is felvásárolhatná az Apple. Kaptunk pár koncepcióképet a funkciósávval szerelt iPhone 8-ról, ami után megtudhattuk, hogy az FBI képtelen az okostelefonok zömének a feltörésére. Apropó, egy újabb hír volt az iPhone 8-ról, mely szerint októberben érkezhet.

iphone-8-concenpt-render (1)

A hét második felében láthattunk egy állítólagosan kiszivárgott CAD-es iPhone 8 modellt, majd beszámoltunk, hogy az Apple hamarosan megduplázhatja készülékeinek az üzemidejét. Egy átlagos felhasználó éves szinten egy hónapot tölt el az okostelefonon lévő alkalmazásokkal, majd láthattunk egy remek koncepcióvideót az új telefonról. Végül megtudhattuk, hogy akár 3,5 év felfüggesztetett is kaphatunk, ha egy templomban játszunk a Pokemon GO-val.

Ezek jutottak a 2017-es év tizenkilencedik hetére. Jövő héten biztosan lesznek újabb érdekes híreink, valamint lassacskán várható, hogy az Apple kiadja az új szoftverfrissítések végleges változatát, így érdemes lesz figyelni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!