Ilyen lenne a második generációs iPhone SE?!

HusztiD 2017.05.11. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 2 db 1,672

iphone-mosaic

Új kép bukkant fel a kínai közösségi hálón, a Weibón, amelyen egy új iPhone látható. Mindezt a Slashleaks szellőztette ki, akiknek sikerült hozzájutniuk az alábbi képhez. Természetesen semmi sem garantálja a kép hitelességét, így nem tudni, hogy valós telefonok láthatóak-e rajta, vagy sem.

Az alábbi dokumentumon N79-ként hivatkoznak erre a rejtélyes iPhone-ra, ami mellett még leolvasható, hogy Ion-X üvegborítású kijelzőt kapott. Többek között ez található meg némely Apple Watch modellben. Lényegében ez egy sokkal strapabíróbb üveg, mint a sima, melyeket az iPhone-okban alkalmaz az Apple.

iPhone-SE-2-slashleaks-800x631

A képen látható telefonok egyébként nagyon hasonlítanak az iPhone 7-hez, de ugyanakkor van benne egy kis SE és 8-as beütés egyben. Maga a formaterv az inkább az hetes modellekére hajaz, azonban itt már nem türemkedik ki a kamera, mint ahogyan megszokhattunk, viszont a LED flash egyenesen a szenzor mellett található meg.

Eddig vajmi kevés pletykát olvashattunk a második generációs iPhone SE-ről, így egyelőre még negyed annyit sem vélünk róla tudni, mint az iPhone 8-ról. Mondjuk az sem lehet kizárt, hogy az Apple szeptember folyamán bemutatja a második generációs SE modelleket az iPhone 8 és 7s készülékek mellett.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. FtL - 2017.05.11. 21:17

    Egy kávamentes SE? Én tuti vennék!

  2. Maket - 2017.05.13. 04:20

    SE. Soha.

Szólj hozzá Te is!