Elviekben kiszivárgott egy CAD rendervideó az iPhone 8-ról

HusztiD 2017.05.10. 11:56 iPhone 3 hozzászólás 1 316

iphone-8-concenpt-render (1)

Új rendervideó érkezett az állítólagos iPhone 8-ról az Onleaks-nek köszönhetően. Amennyiben hihetünk az információknak, akkor az alábbi videón az úgymond kiszivárgott CAD modell látható, amely az eddigi talán legpontosabb képet adja arról, hogy milyen lesz az ősszel érkező telefon.

Az elmúlt hetekben már számos szivárgások voltak, de ez tűnik az eddigi legélethűbbnek. Természetesen a telefon úgy néz ki, ahogyan a korábbi pletykák már körülírták. Széltől szélig terjedő kijelzővel rendelkezik, ami mellett a hátsó kamera elrendezése vertikális lett. A videóból ugyan nem derül ki, hogy mi lett a Touch ID sorsa, hiszen az nem látható rajta, de feltehetően az Apple-nek sikerül a kijelzőbe ágyaznia – bár erről az utóbbi pletykák igencsak kételkedve beszélnek, gyártási nehézségekre hivatkozva.

Ne feledjük, az elmúlt évek során ilyenkorra már mindig kiszivárgott az aktuális iPhone formaterve. Hogy ez valós-e vagy sem, azt nyilván nem lehet még megmondani. Mit szólnátok hozzá, ha végül egy ilyen telefont dobna piacra az Apple?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Krav - 2017.05.10. 13:29

    Gyönyörű az a kiálló kamera…

  2. g - 2017.05.11. 12:36

    Az nem kamera, hanem talp, 4 sarokban van és iPhone stokedli editionnak hívják…

  3. Bigyo - 2017.05.15. 09:09

    Szerintem ez egy korabbi model videoja. Mondjuk a 7plusz egyik variansa ami nem valosult meg.

Szólj hozzá Te is!