Októberben érkeznek az iPhone 8 és a 7s modellek

HusztiD 2017.05.09. 15:55 iPhone, Pletykák 0 db 723

iphone-8-concept2

Az elmúlt időszakban nagyon sok pletykát olvashattunk még a bejelentés előtt álló 2017-es iPhone modellekről, azonban most az Economic daily News előállt egy újabbal. Korábban azt tudhattuk, hogy késni fog az iPhone 8, azonban most úgy néz ki, hogy mégsem fog olyan sokat, mint amiről a korábbi pletykák szóltak.

Eddig akörül forogtak a hírek, hogy az Apple szeptember folyamán mutatja be az új telefonokat. Az iPhone 7s modelleket szeptemberre várták, míg a 8-ast október-november környékére. Nem kell egyébként messze menni, ugyanis az Apple eddig mindig szeptember elején mutatta be az aktuális csúcsmodelleket, ami után egy bő héttel már piacra dobták.

Amennyiben igazak a mostani infók, akkor elviekben idén is szeptember elején jelentik be az új telefonokat, viszont mindegyik októberben kerül piacra. Az Apple gyártási nehézségekkel küzd, de elviekben most a telefonokban lévő alaplapok okozzák a késést, ugyanis a partnereik nem képesek megfelelő mennyiségben legyártani azokat.

Mivel ez csak egy újabb pletyka, így illik ennek megfelelően kezelni. Jóformán nap mint nap olvashatunk újabb szóbeszédeket a telefonokról, de ezek jelentős része kevés hiteles információt rejt magában.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!