A Facebook is belekóstol a televíziózásba

HusztiD 2017.05.08. 11:56 Egyéb 0 db 142

facebook-video-ads-1400

Május elején már megtudhattuk, hogy az Apple 10 új sorozatot mutat be idén, de a Business Insider most újabb információkat közölt le hasonló témában. Beszámolójuk szerint több meg nem nevezett forrás erősítette meg számukra, hogy a Facebook szintén beszáll a filmes piacra a következő hónaptól.

Amennyiben igazak a hírek, akkor júniustól kétféle videók lesznek megtekinthetőek Facebook-on. Az egyik az úgynevezett kiemeltebb kontent lesz, ami sokban fog hasonlítani a szokásos televíziós műsorokhoz. Sokkal hosszabbak lesznek és több költséget fordítanak rá. Ezek mellet lesznek az alacsonyabb szintű videók, melyek 5-10 percesek lesznek és természetesen sokkal kisebb lesz a költségvetésük. Az utóbbi videók kiadását napi szinten tervezik, míg a nagyobb költségvetésűeket csak bizonyos időközönként fogják adni.

Elviekben tini sorozatokra lehet számítani, hiszen a közösségi háló leginkább azon fiatalokat próbálja megfogni ezzel a kezdeményezéssel, akik az utóbbi időben áttértek a Snapchat-re. Mondjuk érdemes lesz kivárni ezt az egy hónapot, s megnézni, hogy hogyan alakít a Facebook. Egyelőre arról nem szólnak a pletykák, hogy ezek az új kontentek csak bizonyos régiókban lesznek-e elérhetőek, avagy globálisan. Maradjunk türelemmel, hiszen egy szűk hónap múlva mindenre fény derül.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!