Drágult az App Store; így teljesített az Apple az első negyedévben – mi történt a héten?

HusztiD 2017.05.06. 15:48 Apple, Kiemelt hírek 0 db 178

Ez a hét sem telt el unalmasan, ugyanis több érdekes hírünk volt, melyek között olvashattunk az új App Store árszabásokról, valamint az iPhone 8-ról is voltak újabb pletykák.

appstore_refund_kiemelt

2017 Q2: csökkenő iPhone eladások, de növekvő bevétel?

Ahogyan azt vártuk, magyar idő szerint kedd késő este folyamán az Apple megejtette a 2017 Q2-es pénzügyi konferenciáját, ahol beszámoltak hogy hogyan teljesítettek az idei év első negyedévében. Korábban az elemzők meglehetősen vegyes negyedévre számítottak, de nézzük, hogy pontosan mi történt a valóságban.

cash

Bővebben itt.

Ezekben az országokban a legolcsóbb és a legdrágább egy iPhone

Felmerült már bennetek a kérdés, hogy vajon mely országokban a legolcsóbb és egyben a legdrágább egy iPhone? A Deutsche Bank minden évben készít egy ilyen felmérést, melyben ár szerint rangsorolják az országokat, hogy hol a legdrágábbak, valamint a legolcsóbbak az Apple telefonjai.

iphone-7

Bővebben itt.

Gyártási nehézségek miatt csupán 2018 elején érkezhet az iPhone 8

Legalábbis ezt állítják a Deutsche Bank elemzői, akik a ValueWalk információira támaszkodnak. Természetesen nem ez az első ilyen hír, melyben arról olvashatunk, hogy csúszni fog az Apple az iPhone 8 piacra dobásával, hiszen korábban már számos ilyen pletyka volt terítéken.

iPhone-8b-780x669

Bővebben itt.

Ígéretes macOS és MacBook alternatívákat mutatott be a Microsoft

A keddi nap folyamán egy média eseményt rendezett New Yorkban a Microsoft, ahol voltaképp megismerkedhettünk a Windows 10 S és a legújabb Surface laptopok felhozatalával. Az Apple ősi riválisának most igazán sikerült felraknia arra a bizonyos i-re a pontot, amivel akár nagy sikert arathatnak.

microsoft-surface-laptop

Bővebben itt.

Az Apple Watch segélyhívó funkciója mentett meg egy balesetet szenvedett diákot

Ha szóba kerül az Apple Watch, akkor talán mindenkinek a különféle fitnesz kiegészítő funkciói jutnak eszükbe. Na és mi a helyzet akkor, hogy ha egy váratlan helyzetbe kerülünk? Mondjuk balesetet szenvedünk? Történetünk főhőse, a 22 éves Casey Benett egészen találékony volt.

apple-watch-sos

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét első felében megérkezett a májusi drónvideó az Apple Parkról, majd módosult az első generációs Apple Watch jótállási feltétele. Kaptunk egy hangulatos egészen hangulatos iPhone 7 Plus videót, melyben a portré módé volt a főszerep, ami után kiderült, hogy iszonyatosan drága egy Samsung Galaxy S8 előállítása. Szerda reggelre pedig megkaptuk a 2017 Q2-es pénzügyi negyedév eredményeit is.

siri-smart-speaker

A hét második felében jött a rossz hír, mely szerint emelkedtek az App Store árszabások, majd beszámoltunk, hogy idén is lehetőség adódik egy jótékonysági licit keretein belül Tim Cookkal együtt ebédelni. Pletykaszinten megtudtuk, hogy az Apple már gyártja a saját Amazon Echo riválisát, valamint hogy melyik Apple termékkel a legelégedettebbek a felhasználók. Végül pedig megjelent az Angry Birds fejlesztőjének legújabb játéka, a Battle Bay.

Ez jutott a 2017-es év tizennyolcadik hetére. Pontosan nem tudni, hogy mit várhatunk a jövő héten, de ha minden jól megy, akkor az Apple hamarosan kiadhatja a legújabb frissítéseket, valamint biztos lesznek egyéb érdekes hírek az iPhone 8-at illetően.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!