Végre elindulni látszik az indiai iPhone biznisz

HusztiD 2017.05.04. 09:55 Egyéb, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 160

og

Az elmúlt hónapok elteltével több alkalommal olvashattunk az Apple és India fejleményeiről. Tudjuk nagyon jól, hogy az ázsiai országban csak úgy nyithat valaki saját boltot, ha úgymond beszáll az ország gazdaságába azzal, hogy helyben gyártja le az adott terméket, vagy  azok alkatrészeit.

Az Apple emiatt már több kezdeményezést tett, legutóbb pedig arról volt szó, hogy heteken belül megindul a gyártás. Az Economic Times mostani értesülései szerint pedig hamarosan megkezdődik az iPhone SE értékesítése. Egyelőre csak az Apple online boltjából lesz rendelhető a teljes egészében Indiában összeszerelt telefon.

Indiában csak az itt készült termékeket fogják értékesíteni. Ezzel a lépéssel az Apple olcsóbban elő tudja állítani a telefonjait, hiszen eleve nem kerül rá vám. Emiatt pedig olcsóbban tudják adni. Egyes híresztelések szerint Indiában olcsóbb lehet a telefon, mint más országokban, tekintettel arra, hogy az emberek kevésbé engedhetnek meg maguknak drágább okostelefonokat.

Továbbá az is tervben van, hogy az Apple az elkövetkezendő 5-10 éven belül 5 Apple Store-t nyit az országban. Ez még kicsit hosszabb folyamat lesz, de érdemes lesz kivárni, hogy hogyan teljesítenek az idő előrehaladtával a kaliforniaiak.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!