Amazon Echo riválist mutathat be a WWDC ’17-en az Apple

HusztiD 2017.05.01. 17:00 Apple, Kiemelt hírek, Siri 1 db 235

hey_siri_by_jasonzigrino-d9dx1rf

Az Apple rajongói már jól ismerhetik Sonny Dickson nevét, ugyanis a korábbi évek folyamán ő volt az, kinek mindig sikerült valamilyen érdemeleges információt kiszivárogtatnia a közelgő termékekről. Sonny ezúttal egy egész érdekes dolgot közölt le, mely szerint Amazon Echo riválison dolgozik a kaliforniai vállalat.

Az Echo-t még 2014 végén dobta piacra az Amazon, melyet első körben a Prime felhasználók vásárolhattak meg. Lényegében ez egy olyan nappaliba szánt multimédiás készülék, amely hangvezérléssel működik. Voltaképp mondhatjuk azt, hogy olyan mint Siri, csak az Echo-t nem vihetjük magunkkal.

Na valami hasonló dolgot mutathat be az Apple a júniusban megrendezésre kerülő WWDC konferencián. Legalábbis ezt állítja Sonny Dickson, akinek egy meg nem nevezett belsős informátor tálalt ki. A Siri készülék elviekben hasonló tulajdonságokkal bír, mint az Amazon Echo, küllemre pedig egy Mac Próhoz fog hasonlítani.

Érdemes lesz kivárni ezt az időt, ugyanis valamivel több, mint egy hónap múlva lehullhat róla a lepel. Tudjuk nagyon jól, hogy a WWDC konferencia egy ideje csak a szoftverek körül forog, de ettől függetlenül nem elképzelhetetlen, hogy itt mutassák be az új Siri kiegészítőt.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Apples - 2017.05.01. 21:52

    Rém innovatív :) de legalább megcsinálja a sajátját ami kelendő lesz. Vagy ez inkább az új Apple TV lesz? ;)

Szólj hozzá Te is!