Csúszik az iPhone 8; több iPhone 8 tervrajz is napvilágot látott – mi történt a héten?

HusztiD 2017.04.29. 16:55 Apple, Kiemelt hírek 2 db 350

Javarészt az iPhone 8 körül forgott a hét, azonban voltak egyéb érdekes híreink is, melyek közül összeszedtük a legjobbakat.

iphone_8_render_2

 

KGI: egy-két hónapot csúszik az iPhone 8

A KGI méltán híres elemzője, Ming-Chi Kuo ismételten hallatott magáról, hiszen legutóbb arról számolt be, hogy egy-két hónapot késhet az Apple az iPhone 8 piacra dobásával. Tudjuk nagyon jól, hogy a korábbi pletykák eléggé vegyesek voltak, azonban ezek zöme szeptemberi megjelenést ígért.

c-krspdwaaau8ml-jpg-large

Bővebben itt.

Kulcsszerepet játszik a Samsung az iPhone 8 gyártását illetően

Régóta olvashatunk már különféle pletykákat az idén ősszel érkező iPhone 8-ről. Idézőjelesen azt már tudni véljük, hogy a Samsung lesz az OLED kijelzők beszállítója, hiszen nem olyan régen egy kétéves szerződést írtak alá az Apple-lel, melynek berkein belül idén 70 millió panelt szállítanak le.

iphone-8-concept

Bővebben itt.

Elviekben ezekkel az újdonságokkal érkezik a tvOS 11

Már csak két hónap van hátra a 2017-es WWDC konferenciáig, amikor megismerkedhetünk az iOS 11 és macOS 10.13 újdonságaival. Ezek mellett természetesen nem maradhatnak ki az újabb operációs rendszerek sem, mint a watchOS 4, vagy éppen a tvOS 11.

tvos-11-picture-in-picture

Bővebben itt.

Tesztelés céljából önvezető autókhoz keres sofőröket az Apple

Az elmúlt hónapok folyamán nem nagyon hallatott magáról az Apple Car koncepció, de úgy tűnik, hogy lassan kezd véget érni a projektet körülvevő csend. A Business Insider csapatának sikerült egy olyan dokumentumhoz hozzáférnie, melyből megtudhattuk, hogy az Apple aktívan dolgozik az autonóm vezetési technológia kifejlesztésén.

tim-cook-james-corden-carpool-karaoke-2

Bővebben itt.

Egyelőre meghiúsulni látszik a tökéletes iPhone 8 tömeggyártása

A legújabb szóbeszédek szerint hatalmas problémákkal küzd az Apple az iPhone 8 kapcsán. Vagyis erről számolt be a Nikkei, akik szerint több olyan akadályba ütköztek, amelyek miatt biztosan csúszni fog a tizedik évfordulós iPhone.

martin-hajek-iphone-8-concept

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét első felében megtudtuk, hogy mennyire nagy szerepet játszik az Apple-nél az újrahasznosítás, ami mellett esti fényeiben is megcsodálhattuk az Apple Parkot. Kaptunk élethű renderképeket arról, hogy milyen lehet az iPhone 8 hátlapja, illetve volt egy elemzés, mely szerint jelentősen felmehet az iPhone átlagára. Sokan az ősszel érkező iPhone 8-ra várnak, valamint a NASA egyik specialistájával erősítik csapatukat az almások.

apple-park-night

A hét második felében jött a pletyka, mely szerint csak két iPhone-ra számíthatunk az idei évben, illetve a Samsung igencsak kitett magáért a Galaxy S8 előrendeléseit illetően. Az Instagram immáron 700 millió felhasználóval büszkélkedhet, míg a Spotify egy új terméken dolgozik. Végezetül újabb tervrajz ütötte fel a fejét, ám ezúttal Touch ID nélkül, valamint hamis Geekbench tesztek egyaránt napvilágot láttak.

Ezek jutottak a 2017-es év tizenhetedik hetére. Ne feledjük, hogy jövő hét kedden az Apple megejti a 2017 Q2-es pénzügyi konferenciáját, melyből kiderül, hogy hogyan teljesítettek az idei év első negyedévében. Ezen felül pedig biztos lesznek még egyéb érdekes híreink, így maradjatok velünk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

 1. Jovi - 2017.04.29. 21:26

  Egy nagyon erdekes cikket olvastam egyik nap, de már nem tudom hol. És most nem vagyok képbe az egésszel, talan ti tudok segiteni.
  Azt olvastam, lesz iPhone 7S / iPhone 7S Plusz / iPhone 8 és iPhone 8 Plusz… Ez most mennyire igaz? 4 telefont fog kidobni egyszere?

 2. Valentin - 2017.04.30. 11:30

  A jelenlegi híresztelések alapján Szeptemberben az IPhone 7s / 7s Pluszt fogják kiadni és információt is fognak adni az új IPhone 8-ról. Mivel valószínűleg Novemberben adja ki mert problémák akadtak…
  Magyarországon kb:.Januárban maximum Februárban lesz megvásárolható.

  Az hogy lesz-e IPhone 8 Plusz is jelenleg nem tudni, bár én szerintem az APPLE nem szakít a hagyománnyal, tuti hogy az IPhone 8-nak is lesz egy nagyobb testvére, hiszen ez a Samsung-nak és az Applenek is egyaránt megéri, hiszen a két rivális folyamatos árversenyben van.

Szólj hozzá Te is!