Így fest esti fényeiben az Apple Park

HusztiD 2017.04.24. 13:55 Apple, Videók 0 db 98

apple-park-night

A már nagyon jól ismert Duncan Sinfield nem olyan régen kint járt az Apple Park területén, hogy elkészíthesse a legújabb drónfelvételét. Az utóbbi hónapokban már több látványos felvételt láthattunk, azonban ahogy haladnak az almások, úgy válik egyre teljesebbé az új főhadiszállás.

A mostani videóban ismételten szemmel látható, hogy mennyi minden változott az előzőekhez képest. Ha azt nézzük, akkor jóformán csak apróbb simítások vannak hátra az Apple Park területét illetően, valamint most már igencsak megkezdték a főépület belső munkálatait egyaránt. Ezek után pedig már csak az lesz a kérdéses, hogy pontosan mikorra fejeződnek be az építési munkálatok, ugyanis a korábbi információk szerint hamarosan elfoglalják az új főhadiszállást a kaliforniaiak.

Az Apple Park projektet az Apple társalapítója, Steve Jobs prezentálta 2011 júniusában a cupertinói városi tanácsnak, akik nem sokkal később elfogadták a terveket. Az előzetesek alapján az Apple Park lesz az eddigi legzöldebb épület, amely elviekben az idei év első felében készül el teljes mértékben. Az új főhadiszállás egyszerre 13 ezer embernek ad majd munkát, ami 35 darab teljesen megtöltött Boeing 747s-nek felel meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!