Elviekben ezekkel az újdonságokkal érkezik a tvOS 11

HusztiD 2017.04.24. 09:55 Apple TV, Kiemelt hírek, tvOS 2 db 362

tvos-11-picture-in-picture

Már csak két hónap van hátra a 2017-es WWDC konferenciáig, amikor megismerkedhetünk az iOS 11 és macOS 10.13 újdonságaival. Ezek mellett természetesen nem maradhatnak ki az újabb operációs rendszerek sem, mint a watchOS 4, vagy éppen a tvOS 11.

Zömében eddig csak az iOS 11 és a macOS 10.13-ról olvashattunk egy keveset, azonban a Verifier egyik legújabb beszámolójából elviekben kiderült, hogy milyen két említésre méltó újdonságot kaphat a soron következő tvOS. Amennyiben helyesek az értesülések, akkor az egyik új dolog a multi-user funkció lesz. Elviekben könnyedén váltogathatunk majd a felhasználók között, minden egyes fiókhoz pedig meglesz az adott felhasználó saját beállítása, illetve lejátszási listái.

Másik újdonság a kép a képben (PiP) funkció lesz. Ha egy videót nézünk, de közben böngésznénk magában a tvOS-ben, akkor a TV egyik sarkára úgymond ledokkolhatjuk a videót. Ez működni fog akkor is, ha éppen játszanánk, viszont egyszerre csak egy videót képes lejátszani a rendszer. Ez azt jelenti, hogy ha éppen egy másik filmre kapcsolunk, akkor megszakad a PiP mód.

Elviekben ezt a két újdonságot kapja majd a tvOS 11, egyelőre pedig nem tudni, hogy milyen további hasznos funkciókra számíthatunk. Szerencsére már nincs sok júniusig, így szűk két hónap múlva mindenre fény derül. Ti mit vártok a legjobban?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Maket - 2017.04.24. 12:17

    Android évekből a tudja ezt. De tuti eladják mint valami Wow feature.

  2. Maket - 2017.04.24. 12:19

    Jó értelmes mondat. Ja igen az auto korrekció az IOSbe. De jó. Nem működik rendesen.

Szólj hozzá Te is!