Ilyen lesz az iPhone 8; jelentős fejlődés vár Siri-re – mi történt a héten?

HusztiD 2017.04.22. 16:27 Apple, Kiemelt hírek 4 hozzászólás 1 067

Viszonylag eseménydús volt az elmúlt egy hét, hiszen több érdekes hír kaptunk, melynek zömében az iPhone 8 volt a főszerepben. Most pedig összeszedtük a legérdekesebb történéseket.

iphone-8-image-10

Valószínűleg Touch ID nélkül érkezik az iPhone 8

Legalábbis ezt állítja a Pacific Crest Securities egyik elemzője, Andy Hargreaves. Az utóbbi időszakban egyébként többször olvashattunk már a Touch ID kapcsán, hiszen a legtöbb pletyka szerint az Apple egyenesen a kijelzőbe ágyazza az ujjlenyomat olvasóját, míg más szóbeszédek szerint a készülék hátoldalán kap majd helyet.

iphone-8-concept1

Bővebben itt.

Siri hamarosan képes lesz felismerni, hogy kivel áll szóba

Nem igazán mondhatjuk el, hogy az utóbbi évek folyamán sokat fejlődött volna az Apple virtuális személyi asszisztense, azonban évről évre voltak kisebb fejlesztések, amivel egyre jobbá vált. Most a Patently Apple csapata bukkant egy olyan új szabadalomra, amelyből már arra következtethetünk, hogy hamarosan egy még jobb Sirit ismerhetünk meg.

hey_siri_by_jasonzigrino-d9dx1rf

Bővebben itt.

Ilyen lehet az iPhone 8 a Bloomberg szerint

A Bloomberg nem olyan régen egy újabb beszámolóval állt elő, melyben jóformán mindent leírtak arról, amit az ősszel érkező iPhone felhozatalról tudnak. A mostani információk leginkább a korábbi pletykákat erősítik meg, amelyek szerint szeptemberben egy iPhone 7s, 7s Plus és egy iPhone 8 érkezése várható.

martin-hajek-iphone-8-concept

Bővebben itt.

Ming-Chi Kuo szerint a Galaxy Note 8 lesz az iPhone 8 igazi vetélytársa

A KGI elemzője viszonylag régen hallatott magáról, azonban most újabb beszámolóval állt elő az Apple-t és a Samsung-ot illetően. Kedvenc szakink nem csak az ősszel érkező iPhone 8-ról osztott meg apróbb infókat, de felmerült a Samsung Galaxy S8 és a Note 8 egyaránt.

iphone-8-concept11

Bővebben itt.

Újabb tervrajz látott napvilágot az iPhone 8-ról

Előző hét folyamán beszámoltunk, hogy elviekben kiszivárgott az iPhone 8 egyik prototípusának tervrajza. Ezúttal az ismert Sonny Dickson osztott meg egy képet Twitteren, amelyen az állítólagos új modell látható – bár a kép forrása egyelőre nem tisztázott. Lényegében a mostani és a múltkori tervrajz ugyanazt a készüléket ábrázolja.

iphone-8-iphone-edition-21

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején új koncepcióképeket láthattunk az állítólagos iPhone 8-ról, majd a telefon kapcsán az is kiderült, hogy az iPad-ből ismert True Tone kijelzőt kaphatja meg. Az NHL-kapcsán is beszámoltunk, ugyanis a világ legnagyobb jégkorong ligájának csapatai iPad Prókat kaptak a 2017-es rájátszásra, majd jött a hír, hogy kisebb szöget vert az Apple az iTunes koporsójába. Végül arra is fény derült, hogy a vércukorszint mérés lehet az Apple Watch jövőbeli újdonsága.

Apple

A hét második felében megtudtuk, hogy Apple Music bővítményt kap a Facebook Messenger, ami után arról is jött egy hír, hogy az iPhone 8 mellé még járni fog a Lightning – jack átalakító adapter. Jó hír, hogy iPad Air 2-re cseréli az Apple a negyedik generációs iPad-eket, valamint egy új szabadalom is felmerült a Touch Bar-ral szerelt Magic Keyboard kapcsán. Végül pedig hangulatos animált videókat kaptunk az Apple-től a Föld napja alkalmából.

Ezek voltak a 2017-es év tizenhatodik hetének legérdekesebb hírei. Feltehetően jövő héten is olvashatunk újabb pletykákat az iPhone 8-ról, valamint nem kizárt, hogy hétfőn megkapjuk a legújabb béta állapotban lévő szoftvereket.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

4 hozzászólás

  1. Móóó - 2017.04.23. 12:08

    Érdemes volna statisztikát vezetni az “ilyen lesz az Iphone8” kategóriában…

    Már nagyon unalmas ez a sok gagyi hír!

  2. Maket - 2017.04.24. 12:18

    Hurrá! Magyar lesz a Síri. Ja nem. Bocs.

  3. janika61 - 2017.05.10. 05:39

    Már nagyon kellene a Magyar siri,na mi lesz már Apple !!

  4. Mónika - 2017.05.12. 09:22

    Hát igen a magyar síri jó lenne….

Szólj hozzá Te is!