Újabb tervrajz látott napvilágot az iPhone 8-ról

HusztiD 2017.04.20. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek 2 db 738

iphone-8-iphone-edition-21

Előző hét folyamán beszámoltunk, hogy elviekben kiszivárgott az iPhone 8 egyik prototípusának tervrajza. Ezúttal az ismert Sonny Dickson osztott meg egy képet Twitteren, amelyen az állítólagos új modell látható – bár a kép forrása egyelőre nem tisztázott. Lényegében a mostani és a múltkori tervrajz ugyanazt a készüléket ábrázolja.

Mit érdemes tudni Sonnyról? Az elmúlt évek folyamán ő volt az egyik olyan felhasználó, akinek idő előtt sikerült lecsapnia hasonlóan értékes dolgokra és infókra. Ha a korábbi évek történéseit nézzük, akkor nagy valószínűséggel Sonny most azt a képet osztotta meg, mint amilyen a szeptemberben érkező telefon lehet.

Elég egy pillantást vetni a képre, s láthatjuk, hogy lényegében ugyanaz, mint a múltkori. A készülék hátoldalán, az Apple logó alatt látható egy kisebb kivágás, ami elvileg a Touch ID helye lesz, valamint ha alaposan megnézitek, akkor a kamera elrendezés is vertikális lesz. Lényegében ezt a két fontos dolgot lehet elmondani a most napvilágra került tervrajzról.

sonnydickson_2017-apr-19

Annak ellenére, hogy viszonylag ismert Sonny az almás felhasználók körében, még nem érdemes mindent készpénznek venni. Az Apple nyilván több prototípussal dolgozik, így inkább az valószínűbb, hogy most is az egyik teszt készülék adatai szivárogtak ki. Mi pedig csak remélni tudjuk, hogy nem ezt a telefont mutatja be ősszel az Apple.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Apples - 2017.04.21. 00:49

    Ezen a rajzon nem úgy néz ki mintha régebbi iPhone szeruen nem lenne lekerekített a szele? (A fenti kép meg lekerekített mint az i7)

  2. Zoli - 2017.04.21. 17:37

    Ha így lesz, nagyon felmegy az iphone 7 ára, kinek kell ez a sza…!

Szólj hozzá Te is!