Ilyen lehet az iPhone 8 a Bloomberg szerint

HusztiD 2017.04.19. 11:57 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 798

martin-hajek-iphone-8-concept

A Bloomberg nem olyan régen egy újabb beszámolóval állt elő, melyben jóformán mindent leírtak arról, amit az ősszel érkező iPhone felhozatalról tudnak. A mostani információk leginkább a korábbi pletykákat erősítik meg, amelyek szerint szeptemberben egy iPhone 7s, 7s Plus és egy iPhone 8 érkezése várható.

A három modell közül egyedül az iPhone 8 lesz az, amely teljesen átgondolt, iPhone 4-hez hasonló dizájnt kap OLED kijelzővel karöltve. Ennek kapcsán pedig jelenleg még erősen kérdéses, hogy hogyan fog kinézni a csúcskészülék, ugyanis az Apple jelenleg még több prototípussal kísérletezik. Elviekben az almások hajlított kijelzővel próbálkoznak rozsdamentes acél hátlappal megspékelve. Volt egy úgynevezett extrém prototípus, amire úgy hivatkoznak, hogy drasztikusan lekerekített széleket kapott. Elvileg ezt már ki is lőtték a kaliforniaiak, mivel a beszállítók nem tudnak kellő mennyiségben leszállítani nekik az üvegből.

Viszont ha minden igaz, akkor egy kevésbé hajlított szélű telefonnal kísérleteznek, amit sokkal könnyebb a beszállítóiknak is legyártani. Még nincs kőbe vésve a Touch ID története, ugyanis az Apple-nek vannak olyan prototípusai, ahol a kijelzőbe ágyazták az ujjlenyomat olvasót. Ez ugyan még semmit sem jelent, ugyanis a Bloomberg szerint kisebbfajta nehézségekkel küzdenek itt is az almások beszállítói, így egyelőre nem tudott, hogy mi lesz annak a sorsa.

iphone-8-image-10

Végezetül pedig a mostani forrás úgymond megerősítette a korábbi pletykát, mely szerint vertikális kameraelrendezést kap a telefon. A készülék fizikális mérete nagyjából megegyezik majd az iPhone 7 paramétereivel, viszont a széltől szélig terjedő OLED kijelzőnek köszönhetően egy 5,8 colos panel kap benne helyet. Ami viszont jó hír az előlapi kamerát illetően, hogy itt szintén két szenzort kaphatunk, s az Apple megpróbálja a kijelzőbe ágyazni őket, akárcsak az ujjlenyomat olvasót.

Természetesen ezek is csak pletykák, mintsem hivatalos hírek. Biztosat csak ősszel fogunk tudni, de mi már nagyon kíváncsian várjuk, hogy mit mutat be idén a kaliforniai vállalat, hiszen jóformán már mindenféle iPhone prototípusról olvashattunk az elmúlt hónapok folyamán.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!