Hamarosan Messenger-en is elérhetőek lesznek az Apple Music zeneszámai

HusztiD 2017.04.19. 15:55 Apple Watch 0 db 220

spotify-facebook-messenger

Nem olyan régen a Facebook megejtette a szokásos F8 fejlesztői konferenciáját, ahol érdekes újdonságokról számoltak be. Ami az Apple felhasználók számára érdekes lesz, hogy a Messenger hamarosan Apple Music integritást kap, ami által könnyedén megoszthatjuk szeretett zenéinket a barátainkkal.

A konferencián kiderült, hogy az almások mellett a Spotify lesz az egyik fő partner, az alábbi képen pedig látható, hogy milyen könnyedén lesz megosztható egy-egy zene. Tudni érdemes, hogy a Spotify már tavaly kapott egy Messenger támogatottságot, de ahhoz meg kellett nyitni a Spotify alkalmazását. Az új frissítésnek köszönhetően pedig egyenesen a Facebook applikációjába lesz integrálva a funkció, így egy alkalmazást sem kell a Messengeren kívül megnyitnunk.

Egyelőre pedig annyit tudunk, hogy az Apple Music is ott lesz az elsők között, akik alkalmazzák ezt az eljárást, azonban bővebb információt nem árultak el arról, hogy mikorra várhatjuk az Apple bővítményét. A Messengerért felelős David Marcus elmondta, hogy már nagyon izgatott az új funkció miatt, amikor is saját platformjukon megoszthatóak lesznek az Apple Musicban szereplő zenék.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!