Valószínűleg Touch ID nélkül érkezik az iPhone 8

HusztiD 2017.04.18. 11:57 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 934

iphone-8-concept1

Legalábbis ezt állítja a Pacific Crest Securities egyik elemzője, Andy Hargreaves. Az utóbbi időszakban egyébként többször olvashattunk már a Touch ID kapcsán, hiszen a legtöbb pletyka szerint az Apple egyenesen a kijelzőbe ágyazza az ujjlenyomat olvasóját, míg más szóbeszédek szerint a készülék hátoldalán kap majd helyet.

Andy a MacRumors számára osztotta meg nézeteit, ahol kifejtette, hogy legrosszabb esetben Touch ID nélkül érkezik az új csúcsmodell. Ez még nem teljesen biztos, ugyanis szerinte az Apple-nek még legalább egy bő hónapja van arra, hogy kiagyalja, hogyan ágyazza be az ujjlenyomat olvasót az OLED kijelző mögé. Elviekben már most is tudják hogy kell, csak a jelenlegi folyamatnál úgymond nagy a hibázási lehetőség, így a vállalat nem szeretne semmit sem a véletlenre bízni.

És mi van, ha mégsem sikerült a kijelzőbe integrálniuk a szenzort? Akkor bizony egy Touch ID nélküli iPhone 8-at kapunk az elemző szerint. Ugyan nincs veszve minden remény, hiszen Andy úgy hiszi, hogy az új telefonok egyik újdonsága az arcfelismerés lesz, így mostantól ezzel a módszerrel hitelesíthetjük magunkat.

Mondjuk eléggé érdekes a felvetés, ugyanis mi van akkor, ha valóban Touch ID nélkül érkezik az iPhone 8, míg a 7s és 7s Plus pedig megkapja a szenzort? Akkor az bizony meglehetősen faramuci helyzet lesz. Mindenesetre ne feledjük el, hogy ezek csak egy elemző jóslatai, így nem kell még semmit sem készpénznek venni. A telefon bemutatásáig pedig szűk öt hónap van hátra, de reméljük, hogy nem fogunk csalódni az idei évi iPhone-okban.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!