Három iPhone 8-on dolgozik az Apple; ezért érdemes vigyázni a hackerekkel – mi történt a héten?

HusztiD 2017.04.15. 18:30 Apple, Kiemelt hírek 1 db 445

Viszonylag egy mozgalmas hetet tudhatunk magunk mögött, hiszen megannyi érdekes hír várt ránk az elmúlt napokban is, melyek közül összeszedtük a legjobbakat.

iphone-8-images

Három különböző iPhone 8 modellen dolgozik az Apple

A Cowen and Company elemzője, Timothy Arcuri is megrakta tétjeit azt illetően, hogy mit várhatunk idén ősszel az Apple-től. A szakértő lényegében azt mondta el, amit eddig is tudtunk, azonban közölt egy-két extra információt arról, hogy mi miért lehet.

iphone-8-home-button-touch-id1

Bővebben itt.

2019-re sokkal energiatakarékosabbak lehetnek az iOS készülékek

A Reuters egyik legutóbbi beszámolója az elemzők jóslataira támaszkodik, akik szerint hatalmas előrelépést tehet meg az Apple az iOS készülékek üzemidejének növelését illetően. Ha minden igaz, akkor az almások már megkezdték a saját, úgynevezett energiagazdálkodási chipjeik megtervezését.

iphone-6-battery

Bővebben itt.

Így válhatsz te is könnyen áldozattá a hackerekkel szemben

Sokan úgy hisszük, hogy egyszerűen lehetetlen áldozattá válni a mai online világban, pedig nem. A helyzet valójában az, hogy eléggé könnyű célpontot alkotunk. A napok folyamán pedig pont egy hasonló esettel találkozott az iDoki csapata, akiknek végül sikerült megoldaniuk az áldozattá vált főhősünk problémáját.

iCloud-logo

Bővebben itt.

Professzionálisabb frissítés vár a MacBook Pro és iPad Pro párosára

Előző héten jött a hír, hogy jövőre egy teljesen újragondolt Mac Prót kapunk, amely sokkalta modulárisabb lesz, mint a mostaniak. Az OTNews viszont újabb hírekkel szolgált, amely eléggé nagy bizakodásra adhat okot az Apple felhasználóinak számára

13-inch-macbook-pro-touch-bar

Bővebben itt.

Ilyen körülmények között dolgoznak a Pegatronnál

A New York-i Egyetem egyik végzős tanulója, Dejian Zeng hat hetet töltött el tavaly nyár folyamán az Apple egyik ismert partnerénél, a Pegatronnál. Zeng nyári gyakorlatát töltötte a kínai gyárban, azonban hamar rájött, hogy mennyire embertelen körülmények uralkodnak, amely ellen felszólalt a Business Insider-nek adott interjújában.

maxresdefault

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején jött a hír, mely szerint kétéves szerződést írt alá az Apple és a Samsung az OLED kijelzőkkel kapcsolatosan, majd beszámoltunk, hogy leghamarabb csak 2019 elején érkezhetnek meg az új Mac Pro modellek. Láthattunk egy remek, retro beütésű iPhone 8 koncepciót Martin Hajektől, majd kiderült, hogy Smart Connectort kaphat az iPhone 8, valamint az szintén, hogy már nem az Apple gyártja a legjobb laptopokat.

beats-1-2-3

A hét második felében beszámoltunk, hogy sajnos egyre jobban terjednek macOS-en a malware programok, majd arról, hogy mozgásra ösztönzi alkalmazottait az Apple. A 2016-os MacBook Próval rendelkező felhasználók újabb hibára panaszkodnak, míg a Beats 1 egy része az egyik ikonikus Apple Store-ba költözhet. Nem utolsó sorban pedig kiszivárgott az iPhone 8 állítólagos tervrajza.

Ezek a hírek jutottak az idei év tizenötödik hetére. Mivel nyakunkon a húsvét, így a hét elején várhatóan kevesebb érdekes hír lesz, mint ahogyan azt megszokhattuk. Reméljük, hogy a fennmaradó napok alatt sikerül mindenkinek kipihennie magát, s újult erővel nekivágnia a következő hétnek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Maket - 2017.04.17. 08:27

    Profit=kizsákmányolás
    Nem értem a problémát.

Szólj hozzá Te is!