Három különböző iPhone 8 modellen dolgozik az Apple

HusztiD 2017.04.13. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek 5 db 865

iphone-8-home-button-touch-id1

A Cowen and Company elemzője, Timothy Arcuri is megrakta tétjeit azt illetően, hogy mit várhatunk idén ősszel az Apple-től. A szakértő lényegében azt mondta el, amit eddig is tudtunk, azonban közölt egy-két extra információt arról, hogy mi miért lehet.

Az már nem újdonság, hogy három új modellt mutat be az Apple, hiszen ez a pletyka már hónapokkal ezelőtt felröppent. Timothy szerint lesz egy iPhone 7s, 7s Plus és az úgy nevezett prémium modell, a nyolcas, ami egy 5,8 colos OLED kijelzőt kap 3D kamerával és vezeték nélküli töltési funkcióval megspékelve.

Ami viszont lényeges, hogy a szakértő szerint három lehetőségre számíthatunk az Apple-től. Az első egy közel széltől szélig terjedő kijelzővel felvértezett telefon, amiben a Touch ID a kijelzőbe lesz integrálva. Viszont ennek bemutatása még egyáltalán nem biztos, hiszen minden bizonnyal gyártási nehézségekkel küzdenek az almások partnerei. Ha ennél a verziónál marad az Apple, akkor nem kizárt, hogy tényleg csúszni fognak a megjelenéssel egy-két hónapot.

A másik modell szintén ugyanilyen, azonban abban nincs ujjlenyomat olvasó. Timothy úgy hiszi, hogy inkább az arcfelismerési technológiára gyúr rá az Apple, így ha ezt sikerül kellőképp kivitelezniük, akkor bizony elköszönhetünk a Touch ID-től. A harmadik pedig majdnem hasonló, azonban ott a Touch ID a telefon hátoldalára kerülne – mondjuk talán ennek a legkisebb az esélye.

Az elemző szerint az iPhone 7s és a 7s Plus az marad a mostani dizájnnál, viszont a nyolcas telefonnál egy teljesen új külsőt szeretne bemutatni az Apple. Az pedig hogy végül mi lesz, arról még sok pletykát fogunk olvasni, viszont hivatalosan csak szeptember folyamán hull le a lepel a 2017-es iPhone felhozatalról.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 5 db

 1. Pancsu - 2017.04.13. 21:34

  Sziasztok Iphone 7 esem van és nagyon zavar egy hiba : amikor hívnak nem mutat semmit el sötétedik a kijelző és kép nincs csak cseng , frissítettem is az új softra de sajnos meg mindig 10 ből 8x azt csinálja , mi a véleményetek ? Bocsi hogy ide írtam de nem tudom mit tegyek esetleg cseréljem le ? Vagy mások is küszködnek ilyen hibával ?

 2. Fiam - 2017.04.13. 21:43

  Nekem ugyan ilyen problémám volt van. Iphone 7 em volt hívtak sötét kijelző csak csörgés. Oda adtam a feleségemnek az ő beálításaival nem csinálja. Vettem egy 7 plust ugyan ezt csinálja sajnos

 3. Fiam - 2017.04.13. 21:46

  Állitólag valamelyik alkalmazás lassítja le a telefont

 4. janika61 - 2017.04.14. 03:26

  Vigyed be az Appstorba cserélniük kellene !!

 5. Dr. Alban - 2017.04.16. 05:22

  Nekem meg a kedvencekbol tunnek el a vipek. Rendszeresen. Gg

Szólj hozzá Te is!