A Fifth Avenue-i Apple Store-ba költözik a Beats 1 egy része

HusztiD 2017.04.13. 11:57 Apple, Apple Music 0 db 126

beats-1-2-3

Úgy tűnik, hogy a Beats 1 standja a hamarosan újranyíló Fifth Avenue-i Apple Store-ba költözik – legalábbis nagyon ezt rebesgeti a MacRumors csapata. Tudjuk nagyon jól, hogy az egyik leghíresebb Apple Store még idén januárban bezárta kapuit, hiszen az almások teljes egészében felújítják, melynek keretein belül egy kétszer akkora bolt várja majd a jövőbeli látogatókat.

Ám ez nem minden, hiszen ha minden igaz, akkor egyben ez ad új otthont a Beats 1 egyik házigazdájának, DJ Ebro Dardennek, aki egyenesen innen fog közvetíteni. Darden egyébként a 2015 júniusi indulástól kezdve Manhatten egy másik részéről közvetít, de úgy tűnik, hogy már nem sokáig. Ha igazak a hírek, akkor nem csak, hogy új otthont kap a stáb, hanem egyenesen ide jöhetnek majd a nagyobb sztárvendégek, így az Apple Store látogatói élőben is szem és fültanúi lehetnek az adásoknak.

Jelenleg még mindig tartanak az Apple Store felújításának munkálatai, de ha minden jól megy, akkor már nem sokáig. Feltehetően az újranyitást követően egy kisebb rakás képet fogunk arról látni, hogy milyen lett a régi-új almás bolt.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!