Mozgásra ösztönzi alkalmazottait az Apple

HusztiD 2017.04.12. 15:55 Apple, Apple Music 3 hozzászólás 265

WatchOS3_ClockActivity_3Up_PR-SCREEN

Február folyamán az Apple egy egészen ötletes kihívást hirdetett meg az alkalmazottai számára, ahol arra bátorították őket, hogy legyenek sokkal aktívabbak. Azok a munkatársak, akik véghez vitték a ‘Close the Rings’ egy hónapos megmérettetését, most egy egészen különleges ajándékot kaptak a vállalattól.

A kihívás lényege az volt, hogy egy hónapon át minden egyes nap kimaxolják a három aktivitási gyűrűt. Több alkalmazott rakott fel közösségi oldalakra képeket arról, hogy megcsinálták a kihívást, amiért egy különleges ajándékot kaptak. A csomagban egy fekete póló volt, amin az Apple Watch-on szereplő aktivitási körök láthatóak, ezzel is jelképezve azt, hogy ők bizony véghez vitték, amit elterveztek. Ezek mellett egy kitűző szintén része volt a csomagnak, ami arany, ezüst vagy bronz színben járt, függvén attól, hogy hogyan teljesítették a feladatokat.

appleclosetherings

Nem utolsó sorban az Apple köszöntötte a győzteseket, hiszen elérték a céljaikat. A kihívás végrehajtásáért járó kitűző pedig egy bizonyíték, amit minden nap hordhatnak. Ezen felül az almások emlékeztették a résztvevőket, hogy ez csak egy kezdet, hiszen az egészségesebb életmód még csak most kezdődik el.

Apple Watch tulajok! Ti mennyire tesztek eleget a napi céljaitok elérése érdekében?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Zoli - 2017.04.12. 17:37

    Ilyen cègnèl, ezek nem vlm nagy jutalmak. Èn szègyenkeznèk az Apple helyett ha csak ennyire telne.

  2. Joe55 - 2017.04.12. 23:28

    Nem nekik mozogsz hanem magadnak, ez csak egy jelképes ajándék.

  3. Dr. Alban - 2017.04.16. 05:24

    xD

Szólj hozzá Te is!