Smart Connectort kaphat az iPhone 8

HusztiD 2017.04.11. 15:55 iPhone, Pletykák 0 db 248

smart-connector

Nem ez az első olyan pletyka, mely szerint Smart Connectort kaphat az iPhone, ugyanis már az előző év folyamán ezt rebesgették bizonyos források a hetes modelleket illetően. Most az izraeli Verifier hozott le újabb infómorzsákat arról, hogy bizony az iPhone 8 megkapja a még iPad Próban bemutatkozott csatlakozót.

Rövidre fogott a mostani hír, hiszen annyit fűztek hozzá, hogy a Smart Connector által lesznek elérhetőek olyan funkciók, mint a vezeték nélküli töltés, vagy az AR év VR kiegészítők. Előbbi nyilvánvalóan felvet egy kérdést, ugyanis ha vezeték nélküli töltést kap a telefon, akkor voltaképp mi értelme a csatlakozónak? Eddigi szóbeszédek alapján nem szükségeltetett hozzá. Ennél pontosabb információkat ezúttal nem közölt a forrás, így érdemes erős fenntartásokkal kezelni a híreket. Tavaly is a Smart Connectort volt az egyik legelterjedtebb pletyka, azonban az iPhone 7 mégsem kapta meg ezt az újdonságot.

Egyedül az iPad Próban érhető el a szabvány, egyelőre ezt is kevés gyártó használja ki. Feltehetően az iPhone-nál hasonló lenne a helyzet, így erősen kérdéses, hogy vajon igazak-e a mostani hírek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!