Professzionálisabb frissítés vár a MacBook Pro és iPad Pro párosára

HusztiD 2017.04.11. 17:55 Apple, Kiemelt hírek, Mac 0 db 523

13-inch-macbook-pro-touch-bar

Előző héten jött a hír, hogy jövőre egy teljesen újragondolt Mac Prót kapunk, amely sokkalta modulárisabb lesz, mint a mostaniak. Az OTNews viszont újabb hírekkel szolgált, amely eléggé nagy bizakodásra adhat okot az Apple felhasználóinak számára.

A Mac Pro csúszásáról már beszámoltak korábban, de a mostani infók szerint az Apple igencsak elgondolkodott azon, hogy mit terveznek a jövőben. Lényegében mindent újragondoltak, s egy olyan irány felé mennek, amivel kielégítik a professzionális felhasználók igényeit. Ha megnézzük, akkor az utóbbi években leginkább a vékonyításra mentek rá a kaliforniaiak, amelyek miatt sok kompromisszumot kellett kötnünk.

Például a tavalyi MacBook Pro csak USB C portokat kapott, ami mellé még egy SD kártya olvasót sem tudtak bepréselni. Na ennek kapcsán úgy gondolják, hogy ideje változtatni. Ha egy professzionális felhasználó azért vásárol Apple terméket, mert az elégíti ki az igényeit, akkor azon belül már ne kelljen újabb kompromisszumokat kötniük, ami egy tök logikus elképzelés.

Konkrétumokat ugyan még most nem tudhatunk, de reméljük, hogy az almások ezúttal sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy minél sokoldalúbb legyen egy-egy termékük. Akik a divatot követik, azok úgyis a divatos eszközöket fogják megvenni, hiszen számukra kevésbé számít a teljesítmény. Akik viszont munkára használják a gépeiket, azoknak inkább a teljesítmény lesz a mérvadó, s pont nem fogja őket érdekelni, hogy hány milliméterrel vékonyabb a gép.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!