Mostantól a YouTube is beszállt a TV kontent streamingelők ringjébe!

HusztiD 2017.04.11. 13:55 Apple TV, Egyéb 0 db 300

youtube-780x614

Régóta köztudott, hogy a YouTube mit tervez, ugyanis már korábban is voltak próbálkozásaik a streaming szolgáltatások kapcsán. Nem olyan régen elindult a videómegosztó saját streaming funkciója, melyet egyelőre csak Amerikában, bizonyos városokban vehetnek igénybe a felhasználók.

A YouTube TV-re 35 dolláros áron lehet havi szinten előfizetni, de ezt megelőzi egy 30 napos próbaidőszak. Rossz hír, hogy a szolgáltatás egyelőre csak az alábbi öt városban érhető el: San Francisco Bay Area, Los Angeles, New York City, Philadelphia és Chicago. A hivatalos információk szerint a jövőben tovább gyarapszik a városok száma, azonban egyelőre nem kell számolni azzal, hogy az USA-n kívül is elterjed a streamingelés.

Viszont a szerencsések olyan csatornák közül válogathatnak, mint a CBS, FOX, NBC, ABC, ESPN, FX és a társaik. iOS-re és Androidra egyaránt letölthető a YouTube TV app, amin keresztül lebonyolíthatjuk a streamingelést, azonban a rossz hír, hogy kell hozzá Google ChromeCast. Sajnos egyelőre nincs Apple TV támogatottság, de ez a jövőben még változhat.

Ti egyébként előfizettek valamilyen videóstreamingelő szolgáltatásaira?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!