Leghamarabb csak 2019 elején érkezhet az új Mac Pro

HusztiD 2017.04.10. 11:57 Apple, Mac 0 db 185

mac-pro

Az előző héten váratlan bejelentés történt, ugyanis az Apple hivatalosan megosztotta pár szaki számára, hogy bizony következő évre tervezik a Mac Pro modellek frissítését. Ezúttal pedig az OSNews egyik szerkesztője, Thom Holwerda osztott meg újabb érdekes információkat, amelyek egy meg nem nevezett, de a témában jártas személytől származik.

Ha minden igaz, akkor az Apple-nél még csak most jött az ötlet, hogy frissítik a Pro vonalat. Elviekben több visszajelzést kaptak a professzionális felhasználóktól, így az utóbbi hónapokban határozták csak el azt a dolgot, hogy a jövőbeli modelleket sokkalta modulárisabbá teszik. Ebből kiindulva pedig egyáltalán nem biztos a 2018-as frissítés. Természetesen a vállalat gőzerőkkel dolgozik a masinán, azonban szerencsésebb esetben leghamarabb csak jövő ősszel kerülhet sor a frissítésre, de inkább egy 2019 elejei megjelenéssel kell számolni a mostani infók alapján.

Végül az sem kizárt, hogy az Apple tényleg jövő ősszel mutatja be az új Mac Prót, viszont csak azt követően, hetekkel dobják őket piacra. Mindenesetre messze van még jövő ősz, így addig többször olvashatunk róla. Végül pedig reméljük, hogy nem lesz okunk a csalódásra az új Mac Pro szériával, hiszen addig még rengeteg ideje van a vállalatnak, hogy előálljanak egy igazán ütős koncepcióval.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!