Kétéves szerződést írt alá az Apple a Samsunggal

HusztiD 2017.04.10. 09:55 Apple, Kiemelt hírek 2 db 337

iphone-8-images

Az elmúlt napok folyamán már olvashattunk a Nikkei egyik új beszámolójáról, amely alapján 70 millió darab OLED kijelzőt rendelt be a kaliforniai vállalat a Samsungtól. Ezúttal pedig az ETNews hozott le újabb infókat ugyanebben a témában, hiszen ha minden igaz, akkor a két óriásnak sikerült nyélbe ütniük az üzletet.

A két vállalat egy kétéves szerződést kötött, melynek keretein belül a Samsung éves szinten 70 és 92 millió közötti OLED panelt szállít le. Tudjuk nagyon jól, hogy nem az iPhone 8 lesz az első Apple termék, amely megkapja ezeket a kijelzőket, ugyanis már az Apple Watch, valamint a Touch Bar-ral szerelt MacBook Prók is ezt a technológiát kapták.

Elemzők szerint egyébként az első évre bőven elég lesz ez a mennyiség, ugyanis az Apple nagyjából 60 millió OLED kijelzős iPhone-t adhat el az idei év folyamán. Ha idén szeptemberben érkezik a telefon, akkor három hónapjuk lesz ahhoz, hogy mindezt elérjék. És akkor még nem beszéltünk a mezei, LCD panellal felszerelt telefonokról. Ergo ha helyesek a becslések, akkor az Apple idén iszonyatos rekordot állíthat fel.

Ne feledjük, hogy ez csak egy alku, ami mellett nyilván több beszállítóval is üzletel a kaliforniai vállalat. Az sem kizárt, hogy idővel a Samsung mellé még beszáll az LG vagy Japan Display párosa egyaránt, de erről egyelőre nem szólnak a hírek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Ironyjakuza - 2017.04.10. 19:36

    Akkor ne találgass és ne írj hülyeségeket sztem
    Elég necc ,hogy a Samu ad kijelzőt ha még az lg is ….. sztem

  2. Ironyjakuza - 2017.04.10. 19:38

    Ja még egy szösszenet “mezei ” ezt azért nem mondanám 300 dodoért ugye ?

Szólj hozzá Te is!