Minden Apple termék javítása után friss Forbes jár ajándékba az iDokinál!

HusztiD 2017.04.06. 17:55 iDoki, Kiemelt hírek Minden Apple termék javítása után friss Forbes jár ajándékba az iDokinál! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva 794

17807684_1201992329918477_7987031084081965143_o

Ha igénybe vettétek az iDoki szolgáltatásait az elmúlt hetek folyamán, akkor bizonyára tudjátok, hogy mostantól minden szervizelés mellé az aktuális havi Forbes magazint adják ajándékba. Visszatérő vendégek már tudják, hogy az adott akciók mellett az idei év februárjától már így is lecsaphatnak a népszerű magazinra.

Ha meghibásodott kedvenc Apple terméked, akkor keresd nyugodtan az iDoki csapatát, akik készséggel állnak a rendelkezésedre. Mi több, az akció berkein belül megkapod a legfrissebb Forbes magazint, ami hazavihetsz, de ha kedved éppen úgy tartja, akkor megvárhatod, míg megjavítják készüléked, így addig érdekes cikkeket olvashatsz a magazinban. Fontos tudni, hogy mindig a Forbes aktuális, legfrissebb számait kapják meg azok, akik igénybe veszik a szervizcsapat szolgáltatásait. Az akció visszavonásig tart.

Az iDoki várja minden kedves ügyfelét Budán a Budagyöngyében, Pesten a Báthory utcában, továbbá az ország minden pontjáról, a DPD futárszolgálat segítségével. Illetve felmerülő kérdések esetén nyugodtan dobjatok nekik egy üzenetet Facebook-on, s készséggel válaszolnak a felmerülő kérdéseitekre.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A hozzászólások lezárva!