Bő hónap múlva már Indiában is megkezdődik az iPhone gyártás

HusztiD 2017.04.03. 11:57 Apple 0 db 99

bengaluru-2

A Wall Street Journal nem olyan régen arról számolt be, hogy India kormánya elutasította az Apple kérelmeinek zömét, viszont ezzel párhuzamosan megindulnak a gyártási folyamatok. Mondhatni hónapok óta olvashatunk híreket arról, hogy az Apple hogyan szeretné az indai piacot meghódítani, de eddig nem igen voltak zökkenőmentesek a próbálkozásaik.

A legújabb infók szerint a kormány ugyan visszautasított egy pár feltételt, amit az Apple szeretett volna, de ettől függetlenül beindulhat a gyártás. Ha minden igaz, akkor a következő 4-6 hétben már megkezdődnek az iPhone gyártási folyamatai Indiában. Ha korábban olvastátok az ázsiai országgal kapcsolatos híreinket, akkor tudhatjátok, hogy Indiában csak úgy nyithat saját boltokat egy vállalat, ha úgymond beszáll az ország gazdaságába. Például gyárakat hoz létre.

Nagyon úgy tűnik, hogy ez most sikerült az Apple-nek, viszont érdekes lesz kivárni, mire kijönnek az első Indiában készült telefonok. Feltehetően ezeket egyelőre csak az indiai piacon fogják értékesíteni, de idővel valószínűleg több országba egyaránt szállíthatnak belőle. Reméljük, hogy itt is meglesznek a kellő tapasztalattal rendelkező emberek, így nem lesznek minőségbeli különbségek az indiai és kínai gyártású készülékek között.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!