Voltaképp bármikor bemutathatja a 10,5 colos iPad-et az Apple

HusztiD 2017.03.30. 13:55 iPad, Pletykák 1 db 166

maxresdefault31

Hónapok óta emlegetik egy 10,5 colos iPad Pro eljövetelét különféle források, azonban eddig még mindig nem sikerült bemutatkoznia. Korábban arról szóltak a hírek, hogy március folyamán rántja le róla a leplet az Apple, azonban tudjuk jól, hogy csupán egy csendes frissítést kaptunk, aminek köszönhetően bemutatkozott a piros iPhone 7, egy új 9,7 colos iPad és új Apple Watch modellek.

A DigiTimes viszont újabb híreket közölt le a tabletről, akik azt állítják, hogy még nem biztos a bemutató időpontja, hiszen még bármi megtörténhet. Nem kizárt egy áprilisi event az Apple Park megnyitásával egybeesően, de akár a WWDC konferencia sem lenne rá rossz alkalom. Mondjuk ez utóbbi azért nem igazán állja meg a helyét, mivel az utóbbi években kizárólag a szoftverekre fókuszált az Apple, új termékeket pedig nem mutattak be saját konferenciájukon. Amennyiben helytállóak az információik, akkor erősen limitált mennyiségben már gyártják a tabletet. Arról viszont mit sem tudni, hogy nagyjából mennyit jelent ez a limitált mennyiség.

Mivel a DigiTimes sokszor közöl le fals híreket, így az sem biztos, hogy ebből lesz valami. Ha az Apple valóban iPad line-up frissítést tervez, akkor feltehetően most nem kellett volna csendben bemutatniuk a régi-új termékeiket, hiszen akkor egy kalap alatt mindent elintézhettek volna. Mi azért továbbra is kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a régóta pletykák tárgyát képző iPad sorsa.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Ironyjakuza - 2017.03.31. 17:52

    Láttam egy bemutatót , nagyon nevettem baszki ,
    mekkora a káva alul felül , idáig fel sem tűnt .

Szólj hozzá Te is!