Pletyka: hátlapba épített Touch ID-t kap az iPhone 8

HusztiD 2017.03.30. 15:55 iPhone, Pletykák 5 db 563

iphone-8-iphone-edition (1)

Az iDropNews egy új, Foxconn-tól származó információkkal állt elő, amelyek alapján megtudhatjuk, hogy milyen lehet az ősszel érkező iPhone 8. Mivel ez csak egy újabb pletyka, ezért nem érdemes készpénznek venni, hivatalosan csak akkor fogunk megtudni valamit, ha az Apple bejelentette a végterméket.

Az egyik újdonság, hogy az Apple mégsem integrálja egyenesen a kijelzőbe az ujjlenyomat olvasót, hiszen még nem működik megfelelően ez a technológia. Mivel széltől szélig tartó kijelzőt szeretnének bemutatni, így kénytelenek lesznek a készülék hátoldalába rakni a Touch ID-t. Ilyen próbálkozásokat több Androidos gyártó csinált, de talán nyugodtan kijelenthetjük, hogy egyáltalán nem jobb megoldás, mint az előlapi szenzor.

Ezek mellett a forrás szintén megerősített egy korábbi pletykát, amely szerint az iPhone 8 kamera elrendezése vertikális lesz. Nagyjából pedig úgy fog kinézni a telefon, mint ahogyan a fenti képen láthatjuk. A forrás egyébként iPhone Edition-ként hivatkozott a telefonra, valamint idézőjelesen megerősítette, hogy az Apple továbbra is marad az alumínium háznál, ergo idén sem kapunk üveg borítású házat, mivel a tesztek alapján az sokkalta sérülékenyebb. Feltehetően továbbra is marad a jet black variáció, ami hasonló látványbeli hatást kelt.

Eléggé érdekes a mostani pletyka, mi pedig egyáltalán nem hisszük, hogy hasonlóval állna elő az Apple. Mivel az almások több prototípust próbálgatnak, így az sem kizárt, hogy ez csak egy a sok közül, amit a forrás látni vélt. Ti mit gondoltok?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 5 db

 1. Sándor Dénes - 2017.03.30. 16:15

  Miért nem integrelják bele az alma logóba??

 2. Ironyjakuza - 2017.03.30. 17:00

  ;-)

 3. Éliás Zsolt András - 2017.03.30. 17:33

  Szombaton van Április 1.!

 4. Ironyjakuza - 2017.03.30. 19:19

  Se nem üveg , se home gomb, nincs wireless akkor ? Oled lesz ?
  Ja igen Samsung lesz , se írisz szkenner, Ja Samsung lesz , az már van .
  Szinte mindent tudtunk róla , így is van !

 5. Krisztián - 2017.03.31. 18:03

  Még jó h nem az írisz szkennert teszik hátra. Ezek a pletykák…

Szólj hozzá Te is!