Elégedettebbek az okosotthonnal rendelkező iPhone tulajok

HusztiD 2017.03.30. 11:57 Egyéb, iPhone 0 db 161

smart-home

A J.D. Power egy új felmérésében arra keresték a választ, hogy mennyire elégedettek az amerikai felhasználók az okostelefonjaikkal. A statisztikából látszik, hogy egy iPhone-nal a legelégedettebbek az emberek, hiszen az összesített állások alapján 840 pontot ért el az ezerből. Hasonlóképp áll a Samsung, hiszen ők 839 pontos értékelést kaptak a felhasználói visszajelzések alapján.

Ezek az adatok még annyira nem okoznak nagy meglepetést, viszont a felmérésben a szakik rámutattak, hogy sokkal elégedettebbek az okostelefonjaikkal azok a felhasználók, akik okosotthont használnak. Például aki az okostermosztáttal rendelkezik, az azért elégedettebb, mert tudja, hogy a telefonja által képes otthonában szabályozni a fűtést. És ez már hatalmas elégedettségre ad okot sok felhasználó szemében. Természetesen itt is megnézték a rendszerekre való leoszlást, így az iPhone felhasználóknál 13 százalékos az elégedettségi index, míg a droidosoknál 11.

Nyilván okosotthon nélkül is sok mindenre használhatóak az okostelefonok, de úgy tűnik, hogy a felhasználók ezen rétege elégedettebb a mai csúcsmodellekkel.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!