Videón az új Apple iPhone 7 bőr és szilikontokok

HusztiD 2017.03.28. 15:55 Kiegészítők, Videók 1 db 573

iphone-7-case-colors-spring-2017

Tudjuk nagyon jól, hogy előző hét elején, mint derült égből a villámcsapás, úgy érkeztek meg az új Apple termékek. Először kaptunk egy piros iPhone 7-et, majd egy újragondolt 9,7 colos iPad-et, aztán új szíjakkal szerelt Apple Watch 2 modelleket és természetesen 3-3 darab iPhone 7 tokot.

A DetroitBORG csapata szerencsére lecsapott minden egyes új tokra, s bemutatták egy bő kétperces videóban, hogy milyenek lettek. Három új bőr és további három szilikont adtak ki, s csupán néhány árnyalat eltérés van a két anyag között. A videó végén pedig láthatóak a korábbi tokok, amit szeptembertől tett elérhetővé az Apple, így akár össze lehet hasonlítani, hogy melyik passzol legjobban a saját iPhone 7-hez.

Ha tok, akkor ti mire voksoltok? Eredeti Apple, vagy inkább egy más gyártó terméke a nyerő?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Pepe - 2017.03.28. 19:03

    Sztem az Apple szilikontokok nagyon jók. Szóval ha szilikon akkor érdemes a gyáriban gondolkodni. Valójában az is egy kemény műanyag tok, amin egy nagyon kellemes tapintású puha érzetű bevonat van. Innen nézve talán helytelen is szilikonnak hívni … Ami a gond h nekem a bevonat kb másfél év után hámlásnak indult és így elég szakadtnak néz ki, de tökéletesen funkcionál. A belseje tökéletes, a telefon háta abszolút karcmentes.
    A bőr tok viszont nekem nem jött be. Brutális drága és pillanatok alatt elkezd elszineződni. Mint a hányás lett a kék 5s tokom. Hiába van leírva h festett anilin ami elszineződhet. Ez nem feltételes, mert ha használod gusztustalan lesz, ha meg nem használod akkor ugyebár minek.

Szólj hozzá Te is!