Szeptemberben érkezik az iPhone 8, de heteket kell majd rá várni

HusztiD 2017.03.27. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 758

iphone-8-concept

Megannyi pletykát olvashattunk az ősszel érkező iPhone 8-ról, azonban ezúttal a Barclays elemzőcsapata állt elő azt illetően, hogy szerintük mi lesz a helyzet. Mivel ez nem egy újabb pletyka, csak egy latolgatás, így erre talán érdemesebb egy kicsit odafigyelni.

Ha minden igaz, akkor az elemzők szerint az iPhone 8 ugyanúgy szeptemberben jelenik meg, mint ahogyan az elődei az elmúlt évek folyamán. Rossz hír viszont, hogy a csapat úgy gondolja, hogy erősen limitált készlettel áll elő az Apple. Pontosabb adatokat nem osztottak meg, hogy mennyi lehet az a bizonyos készlet, viszont remélhetően aki időben előrendel rá, az még az azt követő hetek folyamán kézhez kapja.

Nem kell egyébként messze menni, hiszen a tavaly szeptemberben bemutatott iPhone 7 szintén hiánycikk volt, hiszen a felhasználóknak heteket kellett rá várniuk. Természetesen voltak kivételek, de zömében ez a 7 Plus modellekről volt elmondható, azon belül pedig a kozmoszfeteke számított igazán hiánycikknek.

Mi azért reméljük, hogy az almásoknak sikerül egy kicsivel jobban felkészülniük a rajtra, mivel vélhetően ismételten nagy sikert aratnak a készülékkel. Bár ez majd attól függ, hogy mit mutatnak be, valamint milyen újdonságokat kapnak az új telefonok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!