Íme pár hasznos kiegészítő az iOS készülékeidhez

HusztiD 2017.03.22. 17:55 Ajánló, iDoki, Kiegészítők, Kiemelt hírek Íme pár hasznos kiegészítő az iOS készülékeidhez bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva 1 729

Photo 2017. 03. 15. 13 20 42

Nem olyan rég bemutattuk, hogy mégis milyenek a Baseus tokok, azonban az iDoki csapata nem csak ennyit küldött el számunkra, hanem volt köztük egy pár hasznos Baseus kiegészítő is, amelyek nagyon hasznosak lehetnek a későbbiek, vagy akár a mindennapjaink folyamán.

Először van itt két darab adathordozó. Az egyik Lightning – USB véget kapott, míg a másik Lightning – Micro USB-t. Az utóbbi leginkább arra jó, hogy Androidról iOS-re, vagy fordítva cseréljünk dokumentumokat. A hagyományos USB végű adathordozó pedig azoknak lesz jó, aki mondjuk kisebb háttértárral rendelkező iPhone-t választottak. Elég csak letöltenünk a dedikált alkalmazást az App Store-ból, így könnyedén csinálhatunk biztonsági mentést a képeinkről, zenéinkről és egyéb dokumentumainkról. Nagyon hasznos kiegészítő ez mindenkinek, de legfőképp a kisebb tárhellyel rendelkezők számára.

Photo 2017. 03. 15. 13 20 16

Kaptunk két darab Lightning kábelt egyaránt. Az egyik egy mezei egyméteres kábel, amely eléggé dizájnosra sikeredett. Emellett valamivel árnyékoltabb, mint az eredeti Apple kábel. Ez azoknak fog igazán jól jönni, akik sokat utaznak és a kocsiban töltik a készülékeiket. Sajnos velem előfordult korábban, hogy a mezei kábellel való töltés zavarja a rádiót, azonban ennél már sokkal jobb a helyzet. Itt is találkoztam jelzavarással, viszont kevésbé jött elő, ahol amúgy is kisebb a jelszint.

Másik kábel viszont érdekesebb, hiszen magnetikus Lightning véget kapott. Ez annyit jelent, hogy a Lightning csatlakozó nyugodtan benne maradhat a telefonodban, mivel oda mágnesesen csatlakozik a töltő. Ez azért lesz hasznos kiegészítő számodra, mivel nem kell attól félned, hogy az állandó ki-be dugdosás során tönkre menne a telefonod Lightning csatlakozója.

Photo 2017. 03. 15. 13 19 19

Végül lehetőségünk volt kipróbálni a szintén Baseus Profit üvegfóliát, ami ismételten remek választás lehet, ha védelmet keresel a kijelződ számára. A hivatalos információk szerint 9H edzettséget kapott, ami mellett csupán 0,23 milliméter vastag. Ami jó, hogy az iPhone 6/6s és 7-hez hasonlóan ez is 2,5D széleket kapott, amivel egyenesen olyan érzést kelt a fólia, mintha nem lenne rajta semmi.

Fontos megemlíteni, hogy mindegyik kiegészítő MFi minősítést kapott, ami annyit jelent, hogy hivatalos, az Apple által jóváhagyott termékeket szerezheted be.

Árak:

Baseus Union Series Portable USB (Micro USB – USB) – 11 990 Ft
Baseus Mini Apple pendrive (32 Gb) – 23 990 Ft
Baseus Antila Simple Series MFI kábel – 4 990 Ft
Baesus 0.23 PET Soft 3D edzett üvegfólia – 4 990 Ft

A Baseus kiegészítők teljes kínálatát egyenesen az iDokitól szerezhetitek be akiket Budán a Budagyöngyében, vagy Pesten a Báthory utcában találhattok meg. Érdemes ellátogatni, hiszen a Baseus kiegészítőkön kívül egyéb tucat terméket és tokot szerezhettek be kedvenc Apple termékeitekhez. További kérdés esetén nyugodtan forduljatok hozzájuk Facebook-on, vagy ha egyszerűbb, akkor a honlapon megadott elérhetőségek bármelyikén elérhetitek őket.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A hozzászólások lezárva!