Hasznos újdonsággal frissült az iTunes 12.6

HusztiD 2017.03.22. 15:55 iTunes 1 db 831

itunes-rentals

A tegnapi nap folyamán nem csak új termékeket kaptunk az Apple-től, de elérhetővé tették az iTunes legújabb verzióját, a 12.6-ot. Tudjuk nagyon jól, hogy amikor új szoftverek érkeznek, akkor azzal együtt várhatunk egy iTunes frissítést egyaránt, azonban jelenleg még mindig nem vált a publikum számára elérhetővé az iOS 10.3 és a macOS 10.12.4-es végleges verziója.

A most megjelent iTunes 12.6 viszont egy hasznos új funkciót hozott, amelyet leginkább azok fognak kihasználni, akik filmeket kölcsönöznek az Apple-től. Bemutatták az úgynevezett ‘rent once, watch anywhere’ funkciót, ami annyit tesz, hogy ha egyszer kibérelsz egy filmet, akkor azt akárhol megnézheted. Korábban ha valaki kivett egy videót, akkor azt csak azon az egy készülékén nézhette meg. Természetesen egy pendrive segítségével lehetett hurcolászni, de ha másik gépre szereted volna rakni, akkor a szoftver automatikusan törölte a könyvtárból.

Az új frissítésnek köszönhetően ettől elköszönhetünk, hiszen a hivatalos infók alapján az összes Apple eszközünkön megnézhetjük a kibérelt filmet. Egyedül annyi kritérium van, hogy legalább egy iOS 10.3 vagy tvOS 10.2 fusson a készülékeink egyikén. És ez mit jelent? Mivel egyik szoftvert sem kaptuk meg a mai napig így nem kizárt, hogy az elkövetkezendő napok folyamán ezt szintén elérhetővé teszik az almások.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Attila - 2017.03.23. 07:52

    Nekem még mindig a korábbi verziót hozza.

Szólj hozzá Te is!